Saspēra velns to zaļo krūzi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 6th, 2007|09:58 pm

lennay
heh miiljums mani hacko -.- lasu cibu, peekshnji kaut kaads skriinseiveris ar miiljziimiiti un varenu buchu aizsedz ekraanu. tiikls, redz. tas nekas, ka pirms minuutes un veel dazhaam, un veel dazhaam bija konvencionaalaa bucha. reizeem tak jaaatgriezhas pie sakneem un jaaiedod virtuaala bucha, pat ja attalums ir dazhi cm nevis trejdevinji kilometru tuukstoshi, vai ne? :) kopsh esmu sheit, esmu jau aizmirsusi, kas ir MSN un Skype, lai gan milziigaa nesaprashana un mirgojoshaa jautaajuma ziime uz pieres 'a kaa mees vispaar vareejaam liidz shim dziivi nodziivot viens bez otra (arii) buchaam' paraadiijaas jau peernaa novembra divdesmitajos datumos.

shodien kejai bija pirmais septembris. meiteens sastresojies un jau chetros no riita pats bija augshaa (parasti tiek modinaats piecos, stundas saakas vai nu septinjos vai pusseptinjos). jauna skola (nu, ne gluzhi. ar sesto klasi sheit saakas high school, ap lieldienaam nogradueeja element(aar)skolu (nee, ne burvju skolu)), jauna forma (traktaats par formaam un izgliitiibas sisteemu sekos citreiz. lai gan zinu jau, ka paraadu daudz, tostarp traktaats par trubaam ieprojekteets, par floru un faunu, Cilveekiem Apkaart un Cilveekiem Vispaar u.c.) uttjp. vakar aiztriekaaju abus out - peedeejaa vasaras briivlaika diena kaa nekaa, lai beerns izpriecaajas. bet aizvakar atziimeejaam To Dienu, Kad Saskanjaa Ar Priekshrakstiem Turpmaak Vairs Neatziimee Meeneshus, Bet Gan Tikai Gadus. kaa tas saucas - kaazu pusjubileja, ja? pusgads karoche. ar ziediem gultaa (oj, meitenes, varbuut juus jau sen to zinaajaat, bet es tikai tagad uzzinaaju, ka glaasti ar rozes ziedu (bez eerkshkjiem, taa ka nepadomaajiet, luudzu, te nez ko!) ir kaut kas tiiiikkkk uhhhh, ziediem istabaa, ziediem apakshstaavaa, kuukaam, randinju, pastaigaam, kjirkjinaashanos un kjeemoshanos, un visu paareejo ikdienu. vaardsakot, parasta diena diezgan.

shaadi taadi maakulji gan tagad savilkushies virs Lielaas Miilas Pereeklja. klapatas ar uztureeshanaas atljauju, neatpaziistami, satraucoshi veseliibas trauceejumu simptomi, un tad veel kaiminjpuika kakj-aazh-trush-shunelim pirms dazhaam stundaam iebaroja chikinvingus. es gan rupji paartraucu vecaa vaimanas un domaashanu (vinsh, luuk, tagad domaajot, ko iesaakt, bet es uzkjeercu, ka domaat nav laika - lai skrien pie vetaarsta un, ja vajag, nopeerk vemjamzaales), graabu dziivnieku pie riikles un meegjinaaju tos chikinvingus kjekseet laukaa. bet tie jau veederaa. tad meegjinaaju zveeruli vemdinaat - iedomaajos, ka veco labo karuseljlaiku triku pielietojums ir gana universaals un der arii sunjiem, ne tikai neprofesionaaliem dzeeraajiem. kad trushsunja apjukums par shaadu brutaalu burtisku ielaushanos vinja privaatajaa dziivee bija garaam, shis, saprotams, meegjinaaja kost - gods kam gods - puika tureejaas nekodis ilgi. aptinu roku ar dvieli un turpinaaju ekzekuuciju. bet nekaa - chikinvingi aaraa nenaak ne pa kam. nekas cits neatlika kaa sadzirdiit zveeru ar uudeni un gaidiit.. taa nu gaidam un nesmaidam..
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.