Saspēra velns to zaļo krūzi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Bīznis pa filipīniski Aug. 30th, 2012|08:38 pm

lennay
Pirms apmēram pusgada paziņas graustu miljonaru ģimene (centrāltirgus kvartāla kapteinis un dēli, paziņa ir kapteiņa pastarītis un sen zināms kā kolorīts, taču lādzīgs un godīgs personāžs) nolēma paplašināt biznesu, veikt investīcijas un iekarot jaunu nišu. Īpašnieks un investors ir kvartāla kapteinis, bet par šito te, nu, ekzekjūtivu un brančmenedžeri tika iecelts pastarītis - vecākajiem siblingiem par sirdsdēstiem un sašutumu, taču, neraugoties uz kliedzošo zemo zaru klana hierarhijā, paziņam no visa klana ir vislielākais konkrētā bīznisa vadības potenciāls (jo spēlējis onlain geimus citās bodēs; loģika skaidra: kāpēc lai viņš atstāj savu naudu citās bodēs - lai labāk kūrē pats savu, spēlē savus geimus un vēl naudu nopelna). Sacīts - darīts.

Nopirka no vienas bankrotējušas bodes kaudzi ar nolietotiem kompjiem un atvēra paši savējo. Centrāltirgus publika servisa ziņā, maigi izsakoties, nav prasīga, tādēļ tiem, kas to pašu centrāltirgus publiku spēj izturēt, bodei ir zelta dzīslas potenciāls. Kapteinis sastāv otrā populārakajā (pēc katolicisma) baznīcā - vienā no tām modīgajām, kurām ortodoksa prasības ir par vāju un nīkulīgu -, tādēļ kapteinis bodes sastellēšanai nolīga bariņu puišu no savas baznīcas - tas nekas, ka fišku nerubī un samaksā plēš deviņas ādas, toties sastāv pareizajā baznīcā. Kad brāļi iekš ticības krietnu laiku ar bodes sastellēšanu netika galā, tad Paziņa vērsās ar piedāvājumu pie mana vīrs. Netieša konkurence un tā - daļa mūsu regulāro pacientu patiešām pārvācās pie viņiem, bet vīrs var vismaz kaut ko nopelnīt. Sarunāja, ka par konkrētām diezgan mazām naudiņām vīrs sastellēs tīklu, bet tad izrādījās, ka puse to veco kompju neiet - tos arī vīrs salaboja, cik nu tur kas bija salabojams; sainstalēja visu ko vajag, tīklu sastellēja un visu pārējo izdarīja, ciktāl tas attiecas uz kompjiem un iekšējiem un ārējiem tīkliem par tām pašām mazajām naudiņām, kuras pēc tam vēl mēnešiem nācās diņģēt.

Tikmēr klans Viena No Vecākajiem Brāļiem Brāļiem personā (turpmāk - Brālis) parūpējās par citiem jaunā bīznisa aspektiem -, piemēram, elektrības pieslēgumu. Sataisīja visu tā, ka pa dienu dažas stundas skaitītājs darbojas kā nākas (lai rēķinā kaut kas parādās), bet pārējā laikā elektrība tiek zagta. Labs cilvēks un demokrātiski vēlēta un tikt pārvēlētam griboša kvartāla kapteiņa dēls būdams, pie reizes piestellēja pie jaunās bodes elektrības pieslēguma arī visādus kaimiņus, lai tiem arī elektrība tiek par brīvu. Necik ilgi prieki nevilkās, un šiem par elektrību nācās maksāt pilnā apmērā ne tikai par sevi, bet arī par kaimiņiem. Pirms pāris dienām manu vīru apciemoja kāds vīrietis, kurš centās viņam pārdot tīri labas kompju iekšas par cenu, kas krietni zemāka par to patieso vērtību. Vēlāk nu jau kā mūsu bodes klients atnāca Paziņa, un noskaidrojās, ka kompju iekšas lēti pārdodošais vīrietis ir Brālis, kurš šādi rīkojies nevienu no klana un partneriem par to neinformējot. Iedomājieties? Tu vadi bodi, tad vienvakar tev nezinot atnāk tavs brālis un tā prosta ņem un izņem kompju iekšas, kuras pārdod par stipri pazeminātu vērtību.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.