The Left ([info]left) wrote 19. Marts 2007, 22:49
Es jūtos lieliski!
Pirmkārt, šodien atklāju veļļa sezonu. Pēc atjaunošanas tas ripo gandrīz kā jauns. Ir tikai dažas mazas aizķeršanās ar ātrumu pārslēgšanu, bet to vismaz var izdarīt, atšķirībā no tā, kā bija pagājušajā rudenī. Citādi viss klusi un gludi. Ir labi, bet par Ls40 - lieliski.

Otrkārt, es šodien nodevu savu pēdējo rakstāmpapīru, vēstures internāli. Dabūju 19/20 pt un tagad esmu laimīgs cilvēks. Vairs neviena termiņa. Neviena!

Treškārt, lielais daudzums brīvā laika + nesen nopirktais kombis dara brīnumus. Šodien ar giču esmu nosēdējis vismaz divas stundas no vietas, ja ne vēl vairāk. Iepriekš nekad tā nebiju ar giču ņēmies, turklāt vēl vienlaikus guvis tādu prieku. Fallen leaves pagaidām vēl nav īsti pa zobam, bet tas noteikti mainīsies drīzumā. Pagaidām samācīšos Arctic Monkeys. Kombis skan ļoti forši - kaifs spēlēt.

Ceturtkārt, tuvojas brīvlaiks, kas beidzot tiešām būs brīvlaiks. Nekādas rakstīšanas, tikai atpūta. Varbūt aiz gara laika palasīšu kaut ko no mācību grāmatām, jo maijā taču jau ekši, bet citādi - miers un prieks.

Piektkārt, dzimenes svinības bija diezgan izdevušās, vismaz līdz 24 noteikti. Pārējo ātri aizmirsīšu. Kas spēlēs ar mani Alias?

Sestkārt, ar mīļumu jau vismaz divus mēnešus dzīvojam neprātīgā saticībā un laimē. Un tas nepārtrūks, es zinu - šoreiz tas nepārtrūks. Pēdējais lejupvilnis ir daudz ko labu iemācījis. Tagad tikai saule un pavasaris (kaut nu nekavētos).

Es jūtos lieliski.
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.