ledusledus - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
ledusledus

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pirmās sacensības štatos Dec. 3rd, 2006|09:20 pm
ledusledus

Beast sacensības ir sprinta (2h, tātad līdzīgas raid.lv magnētiskajām) sacensības, kas tiek organizētas vairākas reizes jau vairākus gadus. Rudenī notiek garāki sači - Fall Beast. Interesanti, ka var pieteikties dažāda izmēra komandas. Ņemot vērā faktu, ka šogad 4 reizes biju izstājies komandu sacensībās gribējās pamēģināt kā sanāk vienam.

Formāts: kopā ~22 jūdzes mtb, 8.8 jūdzes trekings, 3.4 jūdzes (kas esot 4.5 km) orientēšanās. Paredzētais uzvarētāju laiks - 3.5-4 h; sacensību laikā no orient. posma tika izņemti divi garlaicīgi punkti. Uzvarētāja laiks 4.5 h.

Scenārijs - 4 punkti bez secības kājām, atgriešanās izejas punktā, mtb orientēšanās posms pa takām, atgriešanās sākumpunktā, pārbrauciens, pa vidu kāju posms ar 2 punktiem, galā trekings (nepatīk šis vārds), tad pārbrauciens ar velo līdz 2+1 punktu paņemšanai trases malā (laikam, lai cilvēki pa lieliem ceļiem negribētu braukt), pārbrauciens līdz galam, orientēšanās.

Fiziski parametri: "The climb is low to moderate by adventure racing standards." T.i. - bija viena nolaišanās ielejā, atkal viena pacelšanās turpat ar mtb. Cik daudz un ilgi, nezinu. Starts - ja nu kādam ir interese paskatīties par augstumiem. Rattlesnake lake ir ezers tuvumā, jauka vieta - ļoti lēzens, lielu daļu no ezera pašlaik var redzēt bez ūdens. (Informācijai - ezers esot izveidojies mazas pilsēteles vietā pēc veiksmīgi uzbūvēta dambja netālā upē... ) Temperatūra no rīta zem nulles, pa dienu ar plikām rokām tāpat sala, ja nekustējās.

Kā man gāja: Pirmo posmu +- ok, ar nelielu uz izjūtu iešanu, nezinu, kāda vieta man bija - apkārt komandu daudz. Velo posmā bikiņ palažoju, bet nu vietu nezaudēju - kādu laiku novietojums nesakrita ar manu ideju par atrašanos kartē, bet komandas vēl nebija īsti izklīdušas... Pēc pirmā mtb posma gandrīz neaizbraucu uz startu - galīgi nebija pa ceļam. Pārbraucienā braucu paātri un mazajās kājās biju kopā ar vairākām komandām - bet nu viena no viņiem aizgāja pārliecinoši pa kreisi, kad vajadzēja pa labi - laikam vairākums gudrāks, bet nu no meža izlīdu jau 3. vietā, ko arī praktiski visu tālāko noturēju, kaut gan viena divnieku komanda vislaik turējās līdzi un bija konstanti jābēg - domāju, ka aptuveni pārsvars bija no 0 līdz 5 minūtēm. Beigu orientēšanos vairs īsti neskrēju. Kopējais laiks - 5h un 5 minūtes. 3. vieta - nav slikti. No 2. vietas atpaliku par aptuveni 10 min, no pirmās - 40-50 min.

Tagad grafiskā informācija: Bildes ar mani (nu, praktiski - ir arī vēl citi tipi). Šeit. Dažādas gadījuma bildes no apkārtnes. Šeit. Informācija par to ezeru. Šeit. Plānotāji.

Link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.