30. Jūlijs 2004

17:03
Vēl par draugiem.lv

:D Šķiet aizvakar nomainīju bildi draugos. Uz tādu.. nu, jaa.. smukāku.. :)) Šodien skatos pa šo laiku sanākušies jaunumi. Viena zinja ok - draudzene atsūtījusi komplimentu un tā, bet pārējās totāls smejamais gabals. Kopš esmu tur izeksponējusies daudzmaz glīši sāku saņemt visādus kreisos uzaicinājumus, no sērijas "Čau, saulīt! Nāc draudzēties!". Intereses pēc iečekoju šā draugus. Nesaskaitīju, bet miljons smukās meitenes, džeku tikpat kā nav. He, un cik no viņām šis tiešām dzīvē pazīst? Un patiesībā, smieklīgi, ka man tāds "gods", ieaicinājums pievienoties smuko harēmam! :)))

Ievērtēju arī otra džeka draugus.. tur meiteņu kolekcija niecīgāka (redz' pats jau ar nav smukais, turklāt bilde parastā, ne tā, kā tam pirmajam ar bungām, kas tak skaitās superkruti, ja puika spēlē grupā k-kādā un tā)... nu, jāa, un tātad.. skatos, skatos.. un pie draugu komentāriem izlasu sekojošo: "Labdien! Vai es, lūdzu, varētu uzzināt, kāpēc man tāds pagodinājums iekļūt Jūsu draugu lokā?" :D Ok, skaidrs! :))

 

Godīgi sakot, nē, nu nebūšu liekule, interesantāk ir tad, kad tur ir kāda smukā bilde ielikta, vismaz varu vērot kādu trafiku šajā saskābušajā kefīra pakā. Tik tagad sāku domāt - varbūt tomēr vajadzēja ielikt bildi nr.2, kura ir nu, pat ļoti tāda kāda citiem nav.. heh.. nu padzīvošos ar šo un tad jau to otru, tik jāsaskaņo ar manu partneri - vevī jaunkundzīti :D