lauuva
......: ::. ..:: ::
Marts 2013
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Neliela veselīga humora deva

Šodien nonācu pie vienkārši fantastiskas atziņas: lai Tu būtu bagāts, Tev nevajag būt bagātam! ;oo

Pirmais solis:uzvesties bagāti! Ne jau mētāt santīmus pa labi pa kreisi. Vispār nekāda sakara ar naudu šeit pat nav! Es tās nosauktu par bagātajām rakstura īpašībām: neesi iedomīgs, bet bišiņ gan nenāk par skādi- apzinies savu vērtību! Nelaid pa gaisu savus zirga smieklus (nevienu neapvainoju, pašai reizēm tādi nūģīgie gadās), parādi savu lielisko humora izjūtu; smaidi- šis te gan nekad nenākas par daudz; neesi kā no alas izlīdis- ja esi no mazpilsētas nonācis lielā pilsētā un īsti neizproti, kā tas viss darbojas-vislabāk no sākuma to izpēti viens- kaut kur aizej, piemēram, paēst picu un iedzert tasi tējas (uz klubiem varbūt nē, bet ideja taču ir skaidra). Nežēlojies, viss taču ir varen' skaisti! Liela nozīme ir tam, kā Tu runā- nekādu "bļeģ," nekādu "karoč" un tamlīdzīgu lietu. Un Tev nav jābūt skaļam, lai Tevi pamanītu- šādas lietas cilvēki pamana daudz ātrāk, nekā piedzeršanos un dejošanu uz galda.
Un mūzikas lietas? Nop, nekādu Jonas brothers un visādu tādu nevajadzīgu atlieku.

Otrais solis: Izskaties bagāti (smaržo tāpat!)! Neesi nošļucis, neizgulējies, nenomazgājies, ar netīriem nagiem vai nolipušu nagulaku, izsmērējušos kosmētiku un kur nu vēl nekvalitatīvi uzliktu ( ja nemāki, iztiec ar izraustītām uzacīm un skropstu tušu);PUCĒJIES, vienalga uz kurieni dodies(varbūt pārgājieni neskaitās).

Trešais solis: ģērbies bagāti! Es nebūt neapgalvoju, ka Tev ir jābūt ietērptam/ai augstas klases dizaineru drēbēs- sapērc visu to, kas izskatās labi kopā- vienalga, cik lētu, dārgu, no kurienes ( ja runājam par RDA- visādas stilīgas fīčas tur ir, ja pietiekami ilgi meklē, pavisam droši varu apgalvot, ka nenovalkātas un koptas dizaineru drēbes Tu stabili atradīsi!), tikai ievēro, lai pie rokas nav viltojumu- vienalga, cik labu, bet viltojumu vienmēr var atšķirt! Vēl neliela lietiņa, kas man pašai šausmīgi traucē- nestaigā pa vietām, kur labi zini, ka nekā nav, bet Tu ieraugi -70% skatlogā, skrien iekšā un sapērc visu ko, kas ir lēts un Tev pat nepatīk! Un tad Tu atrodi sevi stūrī, saķērusi galvu, domājot "Kāda velna pēc es to nopirku?" Citādi ir tad, ja patīk. Un, ja sapnis tomēr ir ģērbties Guess drēbītēs, tad pakrāj un nopērc vēlāk. Pagaidām iztiec ar ko citu.
Vēl es pavisam noteikti ieteiktu ģērbties piemēroti gadalaikam un laikapstākļiem- neviens bagātnieks taču nesalst, lai izskatītos labi. Viņi vienkārši saģērbjas silti un fakts vien, ka esi saģērbies piemēroti, atstās citu iespaidu (nevis kā es šonedēļ- pavasaris galvā, tad tik aida'- ne jakas, ne džempera līdz! )

Ceturtais solis: nauda! Vēl šodien bija gadījums man pašai- ar draudzeni sēdējām Double Coffee un strīdējāmies par to, ka Coffe Inn ir lētāk, bet te esot garšīgāk. Tākā studēju un dzīvoju kojās, naudiņas man tādām nevajadzīgām lietām ir ļoti žēl. Kad to pateicu skaļi, viņa teica, ka izmaksāšot un TIK šausmīgi neērti jutos pirmo reizi mūžā. Lai nu kā, kāpēc es daudz lielāku naudas summu varu notriekt kafijai no automāta fakultātē daudzās reizēs, bet vienu reizi nedēļā kvalitatīvai kafijai ar karameļu mērci nevaru iztērēt tikpat? Tieši tā- es biežāk pērku visādus sūdus, kas pat nav vajadzīgi, kaut gan tā vietā es varu investēt kaut kam iznesīgākam par to! Tāpēc galvenais, ko es gribu šajā "nodaļā" teikt, ir tas, ka, ja Tu tērē naudu, tērē daudz, bet reti. Par pārējo neviens pat neuzzinās.

Piektais solis: nemelo, slēp! Ja esi līdzīga man, dzīvo kojās,ilgojies pēc normālas dzīvesvietas, neizskaties bagāta ( tik lielā mērā kā es dažreiz- Douglas pārdevēji un apsargi mani uzlūko ar bažām, ka drīzāk es kaut ko varētu nozagt, nekā iegādāties), Tevi sauktin' sauc dārgo veikalu plaukti, bet, lai kaut ko iegādātos nāktos iztikt nedēļu bez ēšanas un visādi citādi tāda kā es, tad vienkārši no šādām tēmām izvairies: nečīksti par to, neaicini nevienu pie sevis un pat nerunā par to!

Runājot par šo visu, man jāatgriežas pie pirmā punkta- ir vēls un man draud negulēta nakts, ja turpināšu filozofēt, tāpēc a nu ka' pie miera!
Un atceries- ja tērē, tad tērē kam kvalitatīvam un kaut vai reizi gadā. Bet, ja uz doto brīdi nav ko tērēt- labāk nepērc lētus New Yorker mēslus tikai zemās cenas dēļ! Bet jau nu kas, maziņa reklāmiņa: "VIIVUS EL VĒ.":)

Vai arī vieglāks variants- mīli sevi tādu, kāds esi, jo tomēr dzīvē tas ir galvenais un visādas šādas problēmas liksies tālas kā Mēness. ;)

Arlabunakti!

Garastāvoklis:: full full
Mūzika: http://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes