tapšana

30. Decembris 2009

01:46

Sēžu un raudu. Man tikko atveda "salaboto" datoru. Nav nevienas bildes, trīs gadi manas dzīves ir izdzēsti. Nav jūras, nav Siguldu, nav Parīzes, Berlīnes, Amsterdamas, nav Dārtas bilžu, nav omītes šīs vasaras brauciena pie māsas, nav vispār, bļeģ, nekā.

13:01

Rīga. Vecgada diena. Snieg kā Laura Reinika dziesmā, lol. 0 °C. Dienas ilgums: 6h 51min.

Labs rīts jūsmājās. Esmu modusies un vairs nelamājos, tas tā kā būtu labi.
2009. bija .. )

Es neko neapņemos 2010., cenšos neko neplānot, jo visas manas apņemšanās parasti izgāžas ar skaļu blīkšķi. Man ir kaut kāda personības dalīšanās vai tml., bet ar visu ir tā, ka, pat ja viens es to ļoti grib un nepārtraukti zāģē to otru, nekas nekust uz priekšu, kamēr tas otrais nav nobriedis, kamēr viņā ideja nav nosēdusies.
Es nezinu, kas mani gaida rīt vai parīt, es pat nezinu, kā pavadīšu šo vakaru, jo man joprojām nav noteiktu plānu, bet es ticu, ka pilnīgi visās situācijās īstenojas maksimāli labākais iespējamais scenārijs. Uz šīs nots gribu vēlēt jaunu gadu. Jaunu jaunu gadu, jaunu jaunu dienu un jaunu jaunu stundu. Vajag ritēt. Laiks visu saliks pa plauktiņiem.

15:34

Dzīve ir skaista un neparedzama - 2010. es sagaidīšu uz viena no Rīgas namu jumtiem.

16:25

nē, viena apņemšanās ir tomēr.
ļoti vajag mājdzīvnieku - pagaidām riskēju kādu rītu vairs nepamosties tās mūžīgās vienatnes dēļ. vecāki no Lietuvas atvedīs būri, pirkšu papagaiļpuiku un mācīšu runāt.

17:18

es domāju, ka jāiet beidzot tās brokastis patapināt, es nemeloju, man patiešām riebjas visādi jaunie gadi, ziemassvētki, jāņi un citas, bļeģ, huiņas, sākot ar pašas dzimšanas dienu.
priecīgus ziemassvētkus un laimīgu jauno gadu, priecīgus ziemassvētkus un laimīgu jauno gadu - huj tev priecīgus un huj tev laimīgu. es atkal esmu viena, bļin, un jo ilgāk esmu viena, jo vairāk es negribu ne redzēt, ne dzirdēt kādu. vienatne ir kaut kāds apburtais loks, un es netieku ārā.
Powered by Sviesta Ciba