tapšana

1. Novembris 2008

13:28

Rīga. Skaidrs. Vēss. +8°C. Dienas ilgums: 9h 4min.

Mana sestdiena, mans agrais rīts, šoreiz šķita visai jēgpilns - ar ģeometriju man klājas krietni labāk kā ar algebru. Jebkurā gadījumā vagas ir pilnas sūdu, jo man ir nopietnas, ļoti nopietnas problēmas matemātikā. Nezinu, kā nolikt eksāmenu, nezinu, vai nevajadzētu atmest ar roku sestdienas rīta nodarbībām un meklēt privātskolotāju vai varbūt mācīties privāti pie skolotāja vēl papildus kursiem.

P.S. Tikko, apskatot [info]homecoming  profila bildi oranžajā, saskumu par to, ka vecāki nedeva man iespēju augt laimīgā, saliedētā ģimenē. Tēma gan zaudējusi aktualitāti - man ir sava dzīve, taču dažkārt metas skumji, domājot, kā būtu bijis, ja būtu bijis.

19:26

Rīga. Skaidrs. Ass vējš. +6 °C. Dienas ilgums: 9h 4min.

Pavadīju burvīgu mātes-meitas dienu ar izēšanos un iepirkšanos. Iegādājos brīnišķīgu kleitu skolas 320 gadu jubilejai un žetonu vakaram, papļāpāju par šo un par to un sapratu - man bija taisnība, kad [info]afletai kafejnīciņā pie žīdu veikala stāstīju, ka atpakaļceļa vairs nav. Mamma ir nogurusi, viņai jāsāk dzīvot sev, jāšķiež nauda tikai sev un jāapēd visas mandeles medū, nedaloties ne ar vienu, tāpat kā mēs to darām jaunībā. Viņa man dāvājusi tik daudz mīlestības, rūpju un laika - es nesaprotu, kā viens cilvēks uz tādu uzupurēšanos vispār ir spējīgs. Ja kāds ir pelnījis atpūtu, tad tā ir viņa.
Es apsolu - es centīšos.
Powered by Sviesta Ciba