tapšana

22. Marts 2008

00:41

Nezinu, vai esmu saaukstējusies tāpēc, ka mani aizvainoja, vai tāpēc, ka aizvainoju sevi pati, ļaudamās pagājušajai naktij. Katrā ziņā esmu sapinusies savās jūtās pret diviem vīriešiem un tā turpināt es negribu, lai gan nekas cits man neatliek.
Nakts nebija slikta, patiesībā tā izvērtās visnotaļ neparasti un es melotu, ja teiktu, ka man nepatika. Sākām Meta Caffe, iegriezāmies Stellā un ILY un beidzām Cubā, kad apsargs sirdīgi paziņoja, ka pēc 5 minūtēm iestādījumu slēgs. Sadzēros līdz tai jaukajai pakāpei, kad mēdzu citēt Z. Mauriņu un O. Vācieti un dziedāt par kaijām, kas atkal runā ar mani.
Nenožēloju to, kas notika, bet man žēl, ka tas notika tik ātri, tik agri. Man tik ļoti patīk tas periods, kad vīrietis cenšas manis dēļ, īpaši, ja cenšas tik ļoti kā viņš, bet tagad tāda jokaina sajūta, it kā es būtu izdarījusi lielu kļūdu, kas man šo un to maksās, jo ikreiz, kad pasteidzinu notikumus, nekas labs nesanāk. Bet, kas bijis, lai dus. Klāt jauna diena, ne tā?

00:47

Ja šobrīd Tu būtu te, man blakus, es Tev pastāstītu, es paskaidrotu, es .. man Tevi vajag un neko es tur nevaru darīt. Esmu slikts cilvēks, esmu tīrasiņu muļķe, kas bojā dzīvi sev un Tev, un citiem.
Labu nakti. Eju aizmigt un aizmirsties arī es.

16:07

Nekad vairs nepavadīšu brīvdienas ar vecākiem. Man riebjas tas, ka viņi nepārtraukti trokšņo un nēsājas apkārt ar putekļu lupatām. Mani kaitina māte, kuras mīļākā frāze ir "es taču teicu, ka tā būs" un kura nepārtraukti vaicā man, vai izskatās labi šajās drēbēs, cenzdamās to savienot ar darba problēmu izklāstu, un vēl vairāk mani kaitina tēvs, pareizāk sakot, tēva parodija, kas nepārtraukti dungo idiotiskas dziesmas, uzmācas ar jautājumiem, vai negribu ēst, dod smalkus mājienus, ka man vajadzētu sakārtot istabu, un besī man ārā visos iespējamajos veidos jau pēc definīcijas.
Darbdienās viņiem nav ne vainas, esmu apmierināta, taču viņu hiperaktivitāte brīvdienās ir neizturama. Nu, goda vārds.

20:33

Nejūtos labi, neatstāj sajūta, ka esmu vulgāra, neizglītota meiča, kas maldās tumsā, tumsā vien. Pretīgi.

21:59

Snieg lielām, sājām pārslām asaras, es zinu, ka man ziema nepiestāv.
Powered by Sviesta Ciba