tapšana

11. Februāris 2008

00:20

Bļeģ, liekas, ka 14. februāra drudzis ir sācies. Pasaule pārbāzta sirdīm un citām herņām. Tie, manuprāt, ir bezjēdzīgākie svētki, kas vispār izdomāti. Vārda vistiešākajā nozīmē izdomāti, jo neesmu dzirdējusi nevienu pašu sakarīgu vēsturisko svētku pamatojumu.
Saņēmu vienu piedāvājumu ceturtdienas vakaram, smalki atteicu un aizsūtīju citur laimi meklēt, jo es jau nu netaisos ceturtdien kaut kur iet. Man piektdien ir svarīgs kontroldarbs un es jau nu netaisos upurēt savu izglītību, lai skatītos uz nabaga vīrieti, kurš mokās un nezina, kā man tikt klāt. Es jau nu netaisos.
Un ja tomēr ceturtdien nolemšu atstāt dzimto Pārdaugavu, tad darīšu to tikai un vienīgi tāpēc, lai vienatnē pasēdētu kaut kur vai lai satiktos ar kādu no sev pazīstamajiem vientuļniekiem, kurš/a nav ieinteresēts/a manī kā sievietē. Vot tā! Beigta balle un lēmums pieņemts.

08:13

Iet vai neiet - tāds ir jautājums. Teorētiski es varētu šodien pabeigt zpd, t.i., gandrīz pabeigt, jo vēl jau ir secinājumi un anotācija, bet, ņemot vērā, ka tas ir sīkums, es varētu uzskatīt, ka lielos vilcienos esmu beigusi.
Nu ja, laikam jau pēc tik dzelžaina argumenta man nekas cits neatliek, kā sēdēt mājās, rīt sacerēt kādu pasaciņu par, piemēram, saindēšanos ar pārtiku un ievingrināt roku, rakstot mammas zīmi. Lieliski, es atkal bastoju. Stulba es esmu.

19:15 - I`ve got mail.

Kā teicis kāds spāņu rakstnieks- dzīve bez nāves ir dzīve bez mīlestības. Mīlestība un nāve piešķir dzīvei citu dimensiju. Tas vairs nav tikai mierīgs, paredzams plūdums, bet jūtu upe, par kuru nezinām, kur tā mūs aiznesīs. Mīlestība gandrīz vienmēr saistīta ar zaudējuma sajūtu tāpat kā nāve. Un zaudējuma sajūta liek cilvēkam apstāties un aizdomāties par savas esamības jēgu šajā pasaulē. Un ja mēs tā neapstātos, tad mūsu dzīvei vispār būtu maz jēgas.

/N. Ikstena intervijā J. Tomsonei/

22:04

Es apsolu, ka vairs nekad mūžā nepīšos ne ar vienu vīrieti ilgāk par vienu vakaru. Un beigta balle!

22:41

Viss, es ķeros klāt zinātnei. Nakts plāns ir uzrakstīt piecas pilnas lapas un, gadījumā, ja man uznāks iedvesma, papildināt pārējās divpadsmit.

23:40

Poll #13753 krāsiņas, lauskiņa, aptaujiņa
Open to: Friends, results viewable to: All

ar kuru krāsu es, Justīne, Tev asociējos?

View Answers
Powered by Sviesta Ciba