tapšana

26. Janvāris 2008

00:25

Gribēju atzīties, ka pirms kāda laika cibā izveidoju jaunu blogu. Tādu, kurā nav jāvairās runāt par savām jūtām, baidoties, ka kāds varētu pārprast. Tādu, par kura atrašanās vietu neviens nenojauš un kurā nav ne smakas no sadzīviskiem sīkumiem. Gribēju atzīties, bet neatzīšos. Tas ir mans noslēpums.

01:00

Prasās pēc alkohola, cigaretēm, trokšņainas kompānijas un vīrieša, pret kuru man nav nekādu jūtu.

01:42

Atvados no Jums ar Roads no Portishead.

23:00

Reiz jau teicu, ka apbrīnoju cilvēkus, kas raksta dzeju. Man patika šī vakara pasākums un man ļoti patika dzejolis par sarkanajām kurpēm. Paklausoties tajā, ko un kā raksta cilvēki, kas nākuši no āvģ, sametās kauns par to, ka mūsu kolektīvā, šķiet, nav neviena paša cilvēka, kas raksta kaut ko bez domrakstiem. Bet tā jau saka, ka viens gads ir izdevies un nākamais neizdevies.
Par šo vakaru runājot, es, apzinoties, ka man nav nekādu tiesību to darīt, tomēr atļaušos aizrādīt  ziemas_taurenim  par  frāzi,  ka viņa  ir iesācēja vai kā tamlīdzīgi. Uzskatu, ka tas, ko Viņa un citi cilvēki, kas raksta un kam tas padodas, dara, ir  brīnišķīgi un Viņiem sevis radīto nekādā gadījumā nevajadzētu kaut kādā veidā noniecināt vai atvainoties citiem par to, ka ir iesācēji.
Laicīgi atvainojos par to, ka atļāvos aizrādīt. Ceru, ka nevienu neaizskāru.

23:38

Vēl, runājot par šodienu, gribēju sacīt, ka Rozentāle ir viena no labākajām lietām, kuras ar mani notikušas.
Powered by Sviesta Ciba