Liena - Komentāri

About Komentāri
28. Novembris 2009 - 19:17
nu un cukuru arī var likt tikai tik, cik lai olas labi sakuļas - un tad ir tāds maigs un ļoti gards....

un man sanāca bieza tā masa un krietni daudz(tie jauni pyrex RIMI akcijas trauki - tas par brīvu trauks garenais pilns!)


atdzisušu garšoju tikko - baigi labs, tas mitrums iekšā arī tāds - īstais!
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba