Iedvesmojoties · no · brīnišķā


Smaidam

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Kas ir gaismas ātrums? Tas ir laika sprīdis, kurā jūs pagūstat izņemt no ledusskapja alus pudeli, pirms paspējusi iedegties lampiņa. 

Saeimas Ētikas komisijas sēde. -- Tabūna kungs, vai jūs atzīstat, ka dzērumā atnācāt uz PCTVL frakcijas sēdi? -- Protams, atzīstu. Uz skaidru galvu man tāda doma pat prātā neatnāktu. 

Zinātnieki strīdas kam ir vislielākais ātrums? Pirmais saka:atbalsij- kad saka vārdu tad atsaucas. Otrais saka: gaismas slēdzim- piespied un iedegas gaisma. Trešais saka: nekā, vieslielākais ātrums ir cuarejai, kad piemetas tad nepaspēj ne vārdu pateikt, ne gaismu izslēgt. 

Divos naktī policijas dežurantam zvana telefons. Kāds vīrietis jautā: - Sakiet, lūdzu, cikos tiek atvērts vīnu veikals? - Desmitos! Pulksten četros atkal tas pats vīrietis: - Vai jūs nepateiktu, cikos tiek atvērts vīnu veikals pilsētas centrā? - Desmitos no rīta! Sešos viņš zvana atkal, tikai tagad knapi spēj parunāt: - Sssakiet, lllūdzu... - Ko, KO?! Cikos atvērsies?! DESMITOS! Laikam nevarat nociesties, lai tiktu iekšā un pēc iespējas ātrāk varētu piedzerties kā lops?! - Nēēē, es gribētu tikt no turienes ārā...
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry