labirints

Post a comment

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
re ku interesanti par krievu sputnjiks, laba creepypasta, drīzāk gan vēlreiz pierāda 'čipēšanu' (novecojusi tehnoloģija, čips ta nav, jau sen smart dust un nanoboti) Šis tiešām ir interesanti galvenais, ka var pateikt, ka cilvēks guļ, utt. pašas skaidrākās un skaudrākās prognozes piepildās pilnīgi. būs zombiju (kiborgu) apokalipse. baigais mahačs. helter skelter liksies kā dambrete ("black lives matter?" mīļākais sporta veids)
Staļins teica, kad likās, ka pakāsīs vāčiem: "Prikazano Vižitj"- pavēlēts izdzīvot. Atcerieties to. Es satiku tiešām gudras, skaistas 25gadīgas meitenes, kas jau nomidzinātas, jautāju kapēc, -gribējās iet uz koncertu "Aleponijā". Nu bļe tā Jura zombiju mašīna strādā. Juri, tu ar nopotējies? pirmais? Redz, viņi jau neatdzīst, ka ir vairs tikai droni, satiku Adrianu Grīnu pie aleponijas kases. Uzvedās dīvaini. Melnā maska. (jābūt debīlam lai to turpinātu.nu darītu vispār, i mean. esiet droši, nevienam nav pilnvaras pār tevi lielākas kā tev, ja ir, pajautā vai viņš ir dievs) varbūt tas notiekot pamazām tomēr vēl ļoti nekontrolē cilvēku domāšanu. Izskatās otrādi. Bļe Juris vai nu uzsēdies uz fentanila (h jau latvijā nav) un pohuj, indēs vienu no labākajām paaudzēm ko esmu redzējis. Jaunajiem (nenopotētajiem) iekšā ir spēks. Juri Simanovič, vai tu apzinies ko esi nodarījis sīkajiem bez savas galvas, kam gribējās uz koncertu? No future.
Juri, es tevi izsaucu uz dueli!
Izvēlies ieroci. (tikai ne savu jobano brāli, tas mani stalko, laikam zils nedaudz, tā likās pēc īsziņu daudzuma un satura. pēc tavas sakāves noteikti vajadzēs arī ar šo, nāks atriebt)
Pat ja tev vajadzētu narkotikām,
bļe es tavā vietā paņemtu tikai vienreiz. Zelta šotu.

neslikc par tēmu: https://odysee.com/@TheAmericandebtSlave:5/Vaccine-Side-Effects---more-news-with-Kaia:4?
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba