Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

starptautiskais turbo zobkopju klejotāju marazms - Nu wo, ir iestaajusies studentu dziive....

6. Okt 2004 19:35 Nu wo, ir iestaajusies studentu dziive....

SWviests, ir iestaajusies dziiwe, kas nebija liidziiga ieprieksheejai... Lielajaa pilseetaa - norma. Wiss chikiniekaa. Alkahola kojaas netruuxt :), cita arii :). Kursabriezhi arii tiiri neko (dalja) wiens chubaars wispaar narkashs :) trawonu dabuj uz jebkuru laiku.. Jap. Wiss fakiniekaa, atkal seezhu kramaa hujamaa un bessakaraa un beidzot saaku paturpinaat sho textu :).
Jibal, wiss ir forshi. Bet ir gruzoni, kad nezinu wispaar ko gribu dariit, to gribu maajaas, bet kad atshkelju tur - naw ko dariit.. Swiests kautkaads man iestaajies. Tagad saprotu kapeec wisi kojaas kozh :) -> no nekaa dariit...

Oki doki. Sweiciens blaugznim, dafnim u.t.t.

Jehaidii, ka sagruziijos :]!!!! Da pizdu wisu gruzonu - IESPIEZH WISI GURNAA UN IESHPLJAUJ SUNIM PURNAA, TA JAU REDZEES, KAS BUS RIIT :)

3 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]blaugznis
Datums:6. Oktobris 2004 - 20:12
(Link)
nu nez riiga smird, bet visi tik un taa uz turieni lien, es nenoliegshu ka pac arii ganjau tur peec gada buushu, nu nez, negribu kojas, gribu jauku dziivokliiti! :)) mosh naakoshgad vareetu kaadu taadu dzivokliiti noiireet, koa? :)
okei, turaas, saudzee dabu!!! :D
No:[info]labalapa
Datums:7. Oktobris 2004 - 14:54

smird gan :)

(Link)
wiss te sosii, tikai tramwaji nee.. Un kojas arii ietusee bulku wairaak nekaa dziiwoklji. A paareejais sosii, par wanshu tilts sosii tad kad eju tam paari!
No:[info]basilia
Datums:11. Oktobris 2004 - 20:01
(Link)
Kojaas wisu laiku, nemitiigi notiek speele par balwu. a kas ir balwa? Huj winju zin!