hel'

Post a comment

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
2/3 pieveiktas. šodien gan neviens pa galdiem nelēkāja un arī priekšā negulēja. drīzāk bija nedaudz armijas režīms - ienāc telpā, izņem rakstāmos un studenta karti un tad nes somu nolikt labi tālu auditorijas priekšā, lai nekādā gadījumā neienāktu prātā eksāmena laikā uz to somu pat paskatītes. grozīties nedrīkst ne pa labi ne pa kreisi, pārliekties pāri lapai tā pavairāk arī nav ieteicams, jo tad kāds no novērotājiem steigsies klāt pārbaudīt, vai tik nav mēģināts norakstīt no priekšā sēdošā studenta. varētu domāt, ka pāri tām divām brīvajām rindām, kas bija starp visiem varētu k-ko saskatīt, bet nu labi.
vispār šodien bija lielās rakstīšanas diena - iesākās ar finanšu uzdevumiem 20lpp apjomā, tad bija "īsās" atbildes uz jautājumiem 6 lpp apjomā un nobeigumā izvēršanās par franču civilizāciju uz 8 lpp (viss saprotams sīkā, smalkā rokrakstiņā); pēdējā gribējās vēl rakstīt, bet pasniedzēja atteicās dot vēl papildlapu, jo viņai tāpat jau būšot gana daudz ko lasīt.

atliek vien šovakar apgūt tūrisma plānošanas politiku (no nulles studējot grāmatu, jo lekcijās nekas prātīgs tā arī netika pastāstīts) (un vispār, kāpēc es iedomājos, ka nevēlējos šo priekšmetu nākamgad mācīties Via?), uzrakstīt projektu un var teikt būšu gatava pour le séminaire balnéaire sur la Côte d'Azur. pēdājās saulainās atmiņas, ko vēl tad svētdien atliks iepakot līdzņemšanai.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba