[icon] | Recent Entries | Archive | Friends | User Info |
tumshaa un kjepiigaa pasaka03:38 am
kautkas mani spieda izliist no gultasvietas (preciizaak, burtiskaak - piecelties). nevareeju saprast, kas tas ir, liidz nupat man ienaaca praataa, ka vai tik taa nebuus nepaarvaramaa veelme rakstiit (par) tumsho un kjepiigo.

tumshais un kjepiigais, kaa likums, tiek radiits ar meerkji likt taa lasiitaajam, uztveereejam (turpmaak tekstaa - iipatnim) par to aizdomaaties briidii, kad itkaa nekas praatiigaaks nav daraams, piemeeram - braucot tramvajaa. aizdomaaties tik ljoti, ka tas pat nepamana konduktoru, kas peec 5 sekunzhu vaicaajoshas luukoshanaas attieciigaa iipatnja virzienaa, nolemj, ka tam jau laikam gan ir meeneshbiljete. tikmeer tumshais un kjepiigais, ilgi neminstinoties censhas samekleet kautko sev piemeerotu jaunajaa maajvietaa. tas nekautreedamies rokas pa aizmirstu sarunu manuskriptiem, meemo filmu scenaarijiem un emociju simfoniju partituuraam. iisaak sakot - uzvedas kaa peernajaas lapaas trifeles mekleejoshs siveens. reizeem tas kautko atrod, reizeem - nekaa. gadaaas, ka tumshais un kjepiigais itkaa iestreegst kautkur pie objektiiva un jo diezgan nomoka iipatni. vai arii tieshi otraadi - iipatnim ik pa briidim liekas, ka "tas tachu kautkur ir redzeets", tomeer tieshi ieskatoties, tumshais un kjepiigais veikli nozuud no skatuves un nosleepjas pie noputeejushajaam dekoraacijaam. pie iipatnja tumsahis un kjepiigais nepaliek uz visiem laikiem. tam ir aarkaartiigi izteikta veelme turpinaaties citur, jaunos trifelju laukos. tad nu tas kaa maaceedams censhas vairaak vai mazaak uzkriitoshi paarbiidiit dekoraacijas, netiishaam izgaazt uz notiim upenju zapti vai ieklepoties briidii, kad aktieriem runaajams iipashi izjusts dialogs. dazhreiz tumshajam un kjepiigajam veicas un izdodas. dazhreiz ne suuda neizdodas un tumshais un kjepiigais paliek tumshajaa skapii pie daudz pieredzejushaam bezosu kruuziiteem un nozaudeetaam pamatskolas laiku dienasgraamataam.

veelme radiit ir nomaacosha. lai arii procesa saakumaa tas taa var neshkjist, tomeer jo tuvaak finaalam, jo vairak taa saak uzdod riebiigus, biezhi vien - eksistenciaalus jautaajumus, tieshaa veidaa. taa atklaati smejas par greizajiem meegjinaajumiem un nekaadaa veidaa neizjuut aizspriedumus pret ironisku, pat cinisku, pieziimju izteikshanu briižos, kad tas buutu vismazaak vajadziigs.

bet ko nu par to.

tumshais un kjepigais nav vienkaarshi, tas prasa zinaamu laiku un resursus. tomeer rezultaats gan galu galaa vienmeer reduceejas uz vienu un to pashu - milziigaas pasaules telpas sildiishanu.

vai ir jautaajumi?

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] | Recent Entries | Archive | Friends | User Info |