Čmok! - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 11., 2010


[info]kurbads_kurbads09:58
Turpinot par manām attiecībām ar mazajām meitenītēm.
Sadziedāšanās laikā ar KORIS biedriem izdomājām, ka gribas uzkāpt padziedāt pie dziedātājiem. Nostājāmies aiz muguras kaut kādām meitenītēm (gadi 15-16? HVZ). Viena meitenīte atskatījās, es viņai pateicu Labvakar!, un šī uzreiz kautrīgi novērsās. Palaidu vaļā balsi, un atskatījās visas meitenītes. Un novērsās. Bet tā viena turpināja ik pa laikam atskatīties ar vaļā muti. Tad es viņai pateicu, lai neskatās uz mani TĀ, un šī kautrīgi novērsās pavisam. Un pārējās meitenītes sāka saķiķināties un zīmīgi saskatīties. Un meitenītes no vienas rindas zemāk sāka pārkārtoties rindu augstāk. Un tad mēs aizgājām prom. Prasīju, kāpēc es vienmēr tā patīku mazām meitenītēm. Līva teica - tas esot tāpēc, ka es esmu jauks. HVZ.

Un vēl - tie dzeltenie baloni ļoti izskatījās pēc spermatozoīdiem. Prasījās pēc kaut kādas milzīgas olšūnas debesīs.

Un vēl - patika, kā mazie bērniņi ierāva Zatleru Valdi "vilcieniņā", un nabaga divmetrīgie miesassargi izmisīgi centās cauri bērnu pūlim tikt viņam līdzi.

Un vēl - kā var tautas sadziedāšanos uzticēt vadīt Platperam? Kā var vispār kaut ko uzticēt vadīt Platperam?

Un vēl - bišķīt tāda kā smeldze/nostalģija. Laikam pirmo reizi pēdējo 15 gadu laikā Dziesmusvētkos esmu tikai skatītājs. Vecums nenāk viens.

Un vēl - turpceļā dabūju kvīti par braukšanu bez biļetes. Kvītī gan rakstīts, ka par bagāžas un dzīvnieku neapmaksātu pārvadāšanu. Laikam labi sanāca samulsināt kontrolieri.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba