Čmok! - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 10., 2008


[info]kurbads_kurbads11:36
Vakar mēģinājums pagāja diezgan jautrā gaisotnē. Dažas fantāzijas bija pat, nebaidos šī vārda, hilariozas.

1. Latvijai pietrūkst okupācijas. Tāpēc arī cilvēki ir nelaimīgi. Kad bija okupācija, cilvēki bija daudz laimīgāki. Tāpēc okupāciju vajadzētu izdomāt. Piemēram, ka Latviju ir okupējuši pensionāri. Vai vēl labāk - invalīdi. Tauta varētu iet gājienos un rīkot piketus un manifestācijas pret pensionāriem un invalīdiem. Celt barikādes invalīdu autostāvvietās. Nolikt pa betona klucim uz katras uzbrauktuves. Visi būtu laimīgi.
2. Ja Ēvalds Valters redzētu, kas šodien notiek Latvijā, viņš kapā apgrieztos otrādi. Patiesībā viņš to vien dara kā griežas otrādi. Ja Ēvaldu tagad izraktu, tad atklātos, ka centrbēdzes spēka dēļ viņa drēbes ir glīti izklājušās pa visu zārka iekšpusi.
3. Pēc Gaismas Pils uzcelšanas sāksies slavenais Centra-Pārdaugavas karš. Mūsu mazbērni vēstures grāmatās lasīs par Valguma ielas kauju, Herdera laukuma blokādi u.tml. Karš beigsies ar to, ka Pārdaugava uzmetīs Doma laukumam atombumbu. Ies bojā ne tikai viss Centrs, bet arī Zolitūde, Jelgava, Sigulda un Cēsis. Balvos daži izdzīvos. Vangaži šajā karā ieturēs stingru neitralitāti, bet, paldies Dievam, tiks noslaucīti no Zemes virsas.
Bija vēl arī kaut kas par to, kā klozetpodam pierīkot stīgas un uztaisīt mūzikas instrumentu, bet to es īsti labi nedzirdēju.

Patika, ka Kulakovs spēj ar vienu roku diriģēt kori, solistu un Kļaviņu, un ar otru roku vēl vienlaicīgi spēlēt arī savu klavieri.
Tā kā es pēdējā laikā visur saskatu zīmes, tad ievēroju arī, ka Jānim izdevās "Gaismas pili" pabeigt perfekti roku rokā ar Daumantu Gaili. Man liekas, ka tā ir laba zīme.
Ieva Sutugova jauc "Kalpu dziesmai" vārdus.
Un kurš būs tik drosmīgs pateikt, ka LTF himnā ir runa nevis par karātavu blāzmām, bet par kara kāvu blāzmām?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba