Kunkstiens - [entries|archive|friends|userinfo]
tereze

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 27th, 2006|04:27 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu ko, atkal laiks pakunksteet..

Ar to pagaatni ir kaa ir.. Tip pagaajusi, bet iisti neliek mieraa. It sevishkji, ja pakustina.. Pagaajushaa nedeeljaa taa iisti nopietni pakustinaaju - pashos pamatos, un saaka paar mani naakt viizijas un teeli un visvienkaarshaak jau buutu tur atgriezties un izlabot radushaas kljuudas, bet nee, nav briiv. Taa nu es tagadnee ciinos ar pagaatni un zheeloju tikai un vieniigi sevi.

Un visu laiku dziivojoties tur pagaatnee, aizmirstu par naaktoni. Pat to neredzu. Pat nespeeju noveerteet to, ko dziive man sniedz pashlaik. Un protams pienaaks laiks, kad tagadeejaa tagadne kljuus par pagaatni un tad es zheeloshos par to...

Patiesiibaa jaaizmet viss aaraa. Katra diena jaasaak ar 'restart' pogu, bez zheelastiibas izniicinot ieprieksheejo.. Jo shitaada mociishanaas nav nekaadu atminju veerta.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zii
Date:February 27th, 2006 - 05:15 pm
(Link)
ne gluži restart.
A tu man pasaki, kāda jēga ir besīties par pagātni, ja tāpat neko tur vairs nevar izmainīt? Galu galā, pagājis. Tu tobrīd rīkojies vislabāk tam brīdim. Vislabāk = tik labi, cik tobrīd pie tā brīža attīstības līmeņa (kheh) biji spējīgs/a. Vienīgais, ko ar pagātni var izdarīt = izdarīt secinājumus vai arī pamainīt savu skatījumu/attieksmi uz to.
[User Picture]
From:[info]kunksts
Date:February 28th, 2006 - 09:57 am
(Link)
Patiesiibaa besos par to, ka nevaru sasniegt to juutu liimeni, kas bija tajaa it kaa zemaakajaa atiistiibas liimenii. Besii, ka manii veel aizvien ir kaut kaadas mistiskas ceriibas par to, kas veel var buut.
[User Picture]
From:[info]zii
Date:February 28th, 2006 - 04:04 pm
(Link)
kāpēc mistiskas-?
[User Picture]
From:[info]kunksts
Date:March 1st, 2006 - 09:56 am
(Link)
Taapeec, ka reaali domajot, ceriibu nav un man tas ir pateikts skaidraak par skaidru.. Bet ceriiba jau mirst peedeejaa - kopaa ar muljkjiem:)