Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, December 13th, 2011

    Time Event
    6:56p
    Nr.1
    Nu neko: viens posts, divi bani;>
    6:57p
    Nr.2
    Man te viens asprātis bija ieķibinājis, ka edz, kāpostu zupas smaka tā nekaitējot Bērnu Veselībai kā pīpējošs onkulis/tante uz kaimiņu balkona.
    Uz ko atbildēju:
    Ak jel, svētā govs - bērnu veselība! Bērnu veselībai daudz mazāk kaitē pīpējošs onkulis no kaimiņu balkona kā tas, ko viņu vecāki ik dienas viņiem bāž mutē - visi tie čipši, konfektes, gumijlācīši, saldējumi no palmu eļļas, krāsainās limonādes, šokolādes sviests, sausās brokastis, hamburgeri, bulciņas, kartupeļi, cīsiņi, pankūkas un tā tālāk un tā joprojām. Un māmiņa, kas grūtniecības laikā piebāzās ar ogļhidrātiem, viņam ir daudz vairāk pāri nodarījusi.
    Paskaties interneta tīri procentuāli: cik ir bērnu ar plaušu vēzi un cik ir aptaukojušos bērnu un bērnu ar diabētu. Un astma arī, starp citu, nerodas vis no pīpējošiem kaimiņiem, bet ir sekas alerģijai un diatēzei, kam savukārt "kājas aug" no aplama uztura grūtniecības laikā.
    ... tālāk ... )
    Un vispār - ja tas sīkais nevis sēdētu pie datora augām dienām un, iebāzis degunu loga spraugā, ostītu - no kura balkona kas smird, bet normāli dzenātu bumbu pagalmā ar tādiem pašiem čigliņiem, nekāds kaimiņonkuļa dūms viņam nekaitētu, jo neviens pīpētājs pie pilna saprāta ij tuvumā nenāks vietai, kur padsmit aurojoši briesmoņi auļo kā tāds zebru bars;>
    8:21p
    2003.-2011.
    Skat, es arī mazliet nokavēju (09.12.) apsveikt savu cibu!
    9:35p
    Meiteņu lietas
    Uzraksts gan vairāk brīdinājumam, jo redz ne tikai meitenes;)

    ... tālāk ... )
    10:10p
    ;)
    Tak vy - vinodel? Chto zhe vi srazu ne skazali?!
    http://www.youtube.com/watch?v=YXYg9J6TnDQ

    Golubchik, dorogoj, vy prosto vozvraschajete damu k zhizni!
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=oEYWLPjBcWw

    << Previous Day 2011/12/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba