Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, September 21st, 2011

    Time Event
    8:56a
    Kad divi cirslīši sastopas
    Vakar kolēģe (kundze gados) pasauc mani palīgos pie laptopa. Rāda uz mapi, kur redzams fleškas saturs, un saka: "Man vajag šito visu aizvākt!" Kā jūs domājat, cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai izdzēstu fleškas saturu? Pāaareizi, aptuveni 2 sekundes. Trešajā sekundē izrādījās, ka viņa ar "aizvākt" bija domājusi "paņemt no fleškas un ierakstīt datora atmiņā"...
    ;D
    10:09p
    Lielais Brālis tevi vēro!
    Izņemu šodien no pastkastes vēstuli. Nē, nu jūs jau saprotat, ka IRL pastkastē var būt tikai spams vai rēķini, tā ka nekādu īpašu pārsteigumu nejutu, samanot, ka sūtījums nācis no Latvenergo. Jāsaka gan, kad atvēru, gandrīz apčurājos un sāku valodu raustīt - vienlaicīgi! Iekšā tabula, cipari tādi un šitādi (nekā interesanta jau tais ciparos nekad nav), vienīgais, kas allaž piesaista uzmanību, ja ciparam Ls klātu piekabināts. Un šoreiz tie bija 120 Ls ar kapeikām! Joptvaimaķ, es domāju, JOPTVAIMAĶ!!! Kas tās par naudām?! Par ko, PAR KOA?! Da viņi galīgi sagājuši sviestā, vai?! Nē, rīt es pie viņiem aiziešu un lai Dies un Sakārnītis viņiem žēlīgs!!!!
    Pie trešreizējas izpētes, kad asinis drusku no galvas bija atplūdušas ij vairs netraucēja visu labi aplūkot, atklājās, ka viņi vienkārši ir saskaitījuši kopā, cik konkrētā laika periodā esmu viņiem samaksājusi par elektrību (prikiņķe - 120 Ls, ij lūpa šiem nav pārsprāgusi), da i norādījuši, ka 19.09. ir veikts kontrolmērījums, kas uzrāda tādu un tādu cīparu (sak, ij jūs - kundzīt, nedomājiet, ka varēsiet šmaukties un apmaksāt kaut kādus citus radījumus, MĒS zinām, mēs visu zinām, VISU!), atgādina, ka jāmaksā ir reizi mēnesī un lai jums laba veselība.
    Šitā, vai ziniet, var arī aiziet ar sirdi!;/
    11:58p

    << Previous Day 2011/09/21
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba