Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 17th, 2005

    Time Event
    9:03a
    Bļa! Maukas, kretīni, idioti!
    Vai tiešām nevarētu kāda sabiedriskā organizācija (teiksim Garīgo Invalīdu biedrība vai kas tamlīdzīgs) nodibināt bezmaksas kursus sabiedriskā transporta lietošanā speciāli priekš vīriešiem? Ko? Vai arī padarīt likumīgu idiotu apšaušanu trolejbusos? Es pat sapūlētos un dabūtu licenci da nopirktu ieroci.
    Vot kakova XYja pustukšā trolejbusā ir jānostājas pie durvīm un ar savu tizlo ķermeni jānosprosto visas kāpnes,ja netaisies izkāpt?! Par pārējo es nemaz nerunāšu.
    Jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk pārliecinos, ka vīrieši un loģiskā domāšana/rīcība vairumā gadījumu ir nesavienojamas lietas!

    P.S. Kad izgāju no mājas, man bija Ļoti Labs garastāvoklis...
    P.P.S. Ļoti ceru, ka tiem abiem idiotiem no trolejbusa uz pimpjiem uzmetīsies suņanagla - lai nevar lāga ne pačurāt, ne nopisties!
    10:08a
    Labi! Esmu atkal jauka! Varat nākt bučoties;))))
    11:20a

    Palasījos te [info]fenja  "bēdu lugu" un atminējos:

    sludinājumi )

    4:32p
    Ir atsevišķas lietas, ko es neciešu. Ja man prasa: "Vai tu jau izdarīji(zupu izvārīji, māju sakārtoji, vēstuli uzrakstīji, utt. utt.)?", es automātiski jūtos vainīga, bet tā kā "Я в этой жизни уже давно никому ничего не должна!", tad tūliņ pārņem īgnums pret jautātāju. Ja, velns parāvis, esmu teikusi, ka es vārīšu zupu/cepšu pīrāgu un gaidu uz 18.00, tad nevajag man zvanīt 15.00/16.00/17.10 un jautāt "Vai Tu jau...?" Tāpat, nevajag ierasties 19.30 un cerēt, ka nupat viss ir baigā kārtībā... Un no šitās pašas operas ir arī vēlme domāt, ka mans PIENĀKUMS ir kaut ko darīt, tāpēc ka... Nī, es Kaut Ko darīšu tikai tad, ja uzskatīšu par vajadzīgu! Nu maita esmu, bet Brīva Maita;)
    Starp citu, tas bija galvenais iemesls, kāpēc es sakašķējos ar vienu labu draugu no oho. Un tagad izskatās, ka stafeti pārņēmusi viena man ļoti mīļa meitene... Vot, šito lūdzu nevajag!!!:(

    << Previous Day 2005/02/17
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba