June 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba
[info]kukainis wrote
on May 28th, 2009 at 09:41 pm

Galeejiibas un Plants

Divas galeejiibas, kas ik pa laikam uzpeld no komraadiem - psychonautiem tripa jeegas mekleejumos. Tripot bumbas ir "just for fun" jeb arii "tripaa jaacenshas par visaam vareem sakaartot savu dziivi". Excuse me, Oh will you excuse me, I'm just trying to find the bridge... meaning, abi viedoklji ir vienliidz liela dolbojobstva, jo teh truth ir kautkur pa vidam.

"Just for fun" var masturbeet un speeleet Crimsonland (veelams reizee). Tripot? Varbuut. Reizeem. Kinda subjektiiva expiirience. Bet nu visaa visumaa, praataa sajukshana man diez ko neasocieejas ar "fun".

Kaapeec otrais variants man nav pienjemamaaks? Jo tas ir absurds jau pashaa saknee. Kakova huja tev plaanot savas karjeras izaugsmes iespeejas briidii kad tavs brains overloadojas ar miljoniem praatam neaptveramiem fenomeniem? Gribi izveerteet savu dziivi? Tam domaata ir ateja! Jaa, tu vari ieguut citaadaaku insaitu par sajuutaam, dialogiem un personiibaam, bet shaa vai taa tas ir paaraak nekontroleejami un spontaani lai vispaar pieljautu jelkaadu plaanveida riiciibu.

Trips ir mehaanisms kas ljauj piedziivot ko taadu, ko savaadaak nav iespeejams guut. It's that simple fags. Un ne taapeec ka tas buutu obligaats pasaakums visiem, jeb arii taada nenoziimiiga izklaide, ko aizmirsti naakamajaa dienaa. Nee. Bet tas ir tik iipash ka paliek ar tevi uz muuzhu. Tik interesants, ka to meegjinot atcereeties vien tev jau rauj jumtu nost. Un jebkaadi argumenti par to kaadeelj tripshnjaaga buutu neveelama izchab pie pirmaa pretjautaajuma - Why teh fuck not? Tas ir taapat kaa nodziivot savu muuzhu ne reizi neredzot sevi kailu. Ja kaads grib vest taadu dziivi, luudzu, bet stay da fuck away from me ar saviem konservatiivajiem evil uzskatiem. Mans praats - gribu un veru valjaa...

(k, jaaiet cept vistas fileja nom nom nom)


(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: