Kuģis - Google Deskbar [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Google Deskbar [Nov. 12th, 2003|05:43 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Diez vai kāda meklēšanas sistēma internetā tuvākajā laikā spēs izkonkurēt labi pazīstamo Google – šis serviss strādā tik tiešām lieliski un praktiski vienmēr atrod meklējamo informāciju visātrāk un viskorektāk.
Taču ne tikai Google panākumu atslēga ir ne tikai korektā informācijas meklēšana, bet arī dažādu interesantu servisu piedāvāšana – piemēram, Google News vai Google Toolbar. Pienācis laiks jaunam servisam zem nosaukuma Google Deskbar, kas ir līdzīgs minētajam Toolbar ar galveno atšķirību meklēšanas formu izvietojot nevis Internet Explorer logā, bet gan uz Windows taskbar (uzdevumu līnija?).
Tik tiešām ērti pieņemot, ka ekrāna izšķirtspēja ir vismaz 1024 x 768 px. Ja zemāka, tad Google Desbar aizņems vismaz 1/3 no visa toolbar.
Nedaudz sīkāka informācija un lejupielāde atrodama šeit.

Google Deskbar

P.S. gandrīz aizmirsu - Microsoft paziņojusi, ka otrajā servisa pakā priekš IE 6 būs jauna funkcija, kas liegs atvērties nevēlamiem pop-up logiem. Visbiežāk pop-up logos ir atrodama reklāma. Prieks, kur tu rodies?
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:November 13th, 2003 - 03:18 pm

hmmm

(Link)
Google toolbar tachu jau sen ir funkcija, kas blotjee popapus. Un desktop bar vietaa es jau n-tos gadus lietoju windows address bar ar defineetu karsto taustinju prieksh guugles.

Ja gribu atveert lapu, rakstu "www.google.lv", ja uzreizi mekleet guuglee, tad "g mekleet to un shito".

vot taa.

NezinKas
[User Picture]
From:[info]kugis
Date:November 13th, 2003 - 10:22 pm

Re: hmmm

(Link)
Tici, ir cilvēki, kas nav uzlikuši Google Toolbar, attiecīgi IE 6 SP2, ja admini uzliks, būs labs risinājums pop-up bloķēšanai. Sen nepieciešams pat:)
From:(Anonymous)
Date:November 13th, 2003 - 04:59 pm
(Link)
Besī google lapas apjoma ierobežojums, uzskatu, ka to vajadzētu dubultot. Kas ir ar saīsinājumu abbr atvasinājumiem, vai tos google ņem pretī? Latnet izskatās, ka ignorē.