Kuģis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Oct. 5th, 2006|02:30 pm

kugis
Laso šo lielisko interviju ar cibiņu [info]zizii vienai no reģionālajām avīzēm par tēmu, kas ir NSS un ko mēs gribam. Ja tā pa lielam vilcienam, tad нам всем звиздец, ja šādi cilvēki kaut nedaudz sāks Latvijā kautko noteikt. Lūk, daži citāti:

"Ekonomika jāplāno un jākontrolē tā lai ikviens latvietis būtu nodrošināts ar labi apmaksātu darbu, bezmaksas veselības aprūpi, pienācīgu izglītību." - tīrs un klasisks fašisms, viena tauta ir pārāka par citu. Pat pirmās tautas etniskajā dzimtenē.

"Mēs esam pret naidīgo okupantu klātbūtni mūsu zemē, esam pret naidīgu sveštautiešu tieksmēm uzkundzēties pamatnācijai un tāpēc aicinām slēgt valsts robežas visu veidu migrantiem."
- nice, vienkārši nice. Būtībā, no ES ārā, dzelzs priekškaru virsū un, davai, vāramies savā sulā.

"Valstij jāatbalsta tieši latviešu uzņēmumus." - fašisms visā savā dailē. Valstij ir jāatbalsta uzņēmumus, nevis noteiktas etniskās grupas biznesus.

"Tāpēc arī vajadzīga militārā apmācība, lai ikviens mācētu aizstāvēties militāra uzbrukuma gadījumā. Pašlaik diezin vai daudzi saprot kā būtu jārīkojas, ja notiktu uzbrukums."
- vot, ka cilvēkam ir vēlme, lai viņam uzbrūk, tad ir!

"Mūsu deputātu kandidātu sarakstā esam tikai divas sievietes. Laikam esam visvīrišķīgākais saraksts." - hihi, džekiem gailīšus vienkārši patīk staipīt vairāk;)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.