kruts

Cocaine is hell of a drug!

Mar. 2nd, 2011 | 05:56 pm
From:: kruts

Rādās, ka Čārlijs Šīns (Charlie Sheen) sajucis prātā. Precīzi jau protams nevaram zināt - vai viņš bijis psihiski slims vienmēr, un tagad slimība tikai saasinājusies, vai arī slimību izsaukusi ilglaicīga narkotiku lietošana, vai arī tieši pretēji - pēkšņa pārtraukšana (un protams arī to, vai viņš lietot ir pārtraucis), bet viens ir skaidrs - viņam ir pilnīgi cita realitātes uztvere nekā pārējai pasaulei. Un tā vietā, lai ietu uz psihiatrisko slimnīcu, viņš nolēma iet pie preses. Pirmajā brīdī, protams, smieklīgi, bet kad padomā - tad īstenībā samērā skumji skatīties, kā žurnālisti viņu ekspluatē.

Notikumu attīstība īsumā: TV kanāls Čārlijam izsaka aizrādījumu, par viņa izdarībām ārpus darba (kaut arī filmēšanā viss esot bijis kārtībā) / Kad nekas nemainās, viņi Čārlijam saka, ka šovs (2 1/2 vīrieši) ir jāaptur, un viņam jādodas uz rehabilitācijas klīniku / Čārlijs saka, ka tas nebūs ilgi (I heal fast), un jau pēc nedēļas varēs atsākt / Čārlijs veic atveseļošanās procesu patstāvīgi, un viņaprāt pilnībā tiek galā ar atkarību = ir tīrs / Kad pēc aptuveni 2 nedēļām viņš ir atpakaļ studijā, lai filmētu nākamās epizodes - studija paziņo, ka tas nevar notikt, jo nav gatavs scenārijs / Šis izsauc Čārlija niknumu un viņš sāk stāstīt visiem, kas ir gatavi klausīties (radio, TV), cik slikta ir studija / Studija šovu atceļ pilnībā / Čārlijs plāno sūdzēt studiju tiešā

Tam visam pa vidu viņš dzīvo mājā ar 2 draudzenēm (viena esot porno aktrise), kuras audzina viņa bērnus un visi ir "viena ģimene", kas mīl viens otru.

Sarunājis viņš ir ĻOTI daudz - gan radio, gan TV, visu nemaz nav iespējams noskatīties, bet commic material ir pār pārēm.

Labākie citāti: kaķu izpildījumā

Pats slimību noliedz

Samērā gari materiāli:
- Intervija ar NBC - tur ir 3 video ar reklāmām pa vidu.
- Intervija ar Piers Morgan CNN - 1 daļa, 2 daļa, 3 daļa, 4 daļa.
Tags:

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.