Amnestija un Objektivitāte (kro)

Būtība nemainās. 

pirmdien, 3.10.2016 @12:55 am | Amnestija un Objektivitāte

Jūs skataties televizoru?

Sakarā ar to, ka sieva mājās visu laiku tusējās un man darbs, pa lielam ir strādājams mājas apstākļos, man gribot negribot, sanāk ar viņu palūrēt televizoru. Tas, kas tur iet, ir pilnīgs pizģec, nu tā maigi izsakoties.

Šonakt iedomājos, ka patiesībā vajadzētu izveidot kādu sakarīgu seriālu, kas patiesibā būtu reāli interesants plašākai publikai. Piemēram par organizēto noziedzību.

Jūs esat redzējuši filmu GO? Šajā filmā, trijās daļās, ik pa 30min rāda visu kustību no pirmās personas. Kas savā veidā filmas izskaņā veido kopbildi. Tagad iedomājieties šādu pašu seriālu par latvijas organizēto noziedzību, kas sevi ietvertu sevī piecās sērijas, kas padziļināti izklāstītu virtuves noslēpumus sekojošās pozīcijās.

Prostitūcija (vervēšana, eksplotēšana)
Narkotikas (ražošana, izplatīšana)
Naudas atmazgāšana (vervēšana, izpildīšana)
Valsts pirkumi (vervēšana, izpildīšana)
Kontrabada (vervēšana, izpildīšana)

Galvenais ir tas, ka Latvijai esot tādai, kā viņa ir, proti mazai, visi gribot negribot/nezinot ir saistīti savā starpā un skatoties viens otram acīs smaida un dirš, jo siltais pīrāgs tomēr tuvāks nekā tauta. Šādi konceptuāli saistīts seriāls varētu pievērst tuatas uzmanību nozīmīgākam valsts iekšpusē saistītām problēmām, bet manuprāt vienīgais tā formāts varētu būt youtube tipa, jo publiskajā telpā kaut ko tādu rādīt būtu diezgan bīstami, ja ne pat nepieļaujamu(atmoda?).

Es vēljoprojām gaidu, kad man atsūtīs manuālu kā uzrakstīt scenāriju.

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.