Amnestija un Objektivitāte (kro)

Nu tajā brīvdienā.. 

otrdien, 29.04.2008 @4:06 pm | Amnestija un Objektivitāte

Nu tajā brīvdienā, nu kas būs ceturtdien, es noteikti došos uz jūrmalu. Piekrāmēšu pilnu grozu ar paiku(rulešmaizes, šefa salāti, pussy juice, alus) un apzināti atstāšu mājās telefonu, komplektā ar rokas pulksteni. Kā lasām viela tur noteikti iederēsies "justīne".

Tā būs! Būs gan! Ka saka bļa!
tikumības nedienas? khm -.. | moody (atbildēt)

otrdien, 29.04.2008 @4:38 pm

tikumības nedienas? khm - googles tante man saka: - "2 balles no 10. Morāli novecojis darbs."

oponē?
Amnestija un Objektivitāte (kro)
Nezinu neko par tikumības nedienām.. Marķīzs desāds - justīne ( stāsts par raibo meituka dzīvi ) 7/10
Re: Nu tajā brīvdienā.. | moody (atbildēt)

otrdien, 29.04.2008 @4:57 pm

nu ja, tā pati "Justīne, jeb tikumības nedienas" /Marķīzs de Sads/ :) ..
a bet, protams, cik portāli, tik viedokļi. lai spriestu, jālasa pašai :) !
Amnestija un Objektivitāte (kro)
Es vispār lasu tik morāli novecojušas grāmatas, jo es lasu vai nu to ko gadas nozagt, vai to kas atrodas draugu/family grāmatu plauktā..
Re: Nu tajā brīvdienā.. | moody (atbildēt)

otrdien, 29.04.2008 @5:19 pm

es atkal parastu iekrītu uz tām populārajām .. tām, kuras "visi" ir lasījuši :D .. Rietumu frontē bez pārmaiņām, Mēris un so on :)
.. un tām, viena tante teica, ka baigi labā esot :) ..

un vēl - audiobook(i)! love it!
pa cik man tā stunda busā esmu noklausījusies entās grāmatas, tiesa, tās labās tikai rus un eng .. pēdējā - "Колыбель для кошки" Вонненгут Курт. nepatika, patiesībā, bet nu .. ja palasīt nevaru grāmatas, kuras neiepatīkas, ta klausīties gan varu :D .. un vēl labāk grāmatu klausīšanos ir praktizēt tieši jūrmalā guļot :) nu ka es Tev saku!! ideaļņiks. - acis ciet, seja pret sauli un mmmm :)
Amnestija un Objektivitāte (kro)
Nu populārajām jau nav ne vainas, bet nu gandrīz visas viņas ir uz vienu roku, so nekā īpaši jauna tu neatklāsi..

Es pašlaik gribu atrast kādu grāmatu, ko ir sarakstijis kāds šiziks, vai garīgi traumēts cilvēks - kā kafka -.

Runājot par audiobookiem, nesen pirmo reizi ieladējo ipodā savu pirmo audio booku [ tom sawyer ], esmu sapratis, ka tas nav priekš manis, vismaz angļu valodā, jo braucot tramvajā vai ejot pa ielu, es līdz galam nevaru iebraukt grāmatā, kā tas ir lasot..

Tā gulēšana pie jūras, zem labas grāmatas ausīs patiesībā ir ļoti labs plāns! Pat es teiktu ideāls, bet nu te ir viens, bet! Priekš tā visa ir vajadzīga kāda sakarīga grāmata.. Kur tu ķer tos krievu AudioB? Es gribētu dabūt solaris, vai stalker, kaut patiesībā nezinu vai pastāv pat grāmata..
Re: Nu tajā brīvdienā.. | moody (atbildēt)

otrdien, 29.04.2008 @8:01 pm

jā, staigājot viņus klausīties nevar .. tikai, ja var veltīt visu koncentrēšanos uz klausīšanos, tikai tad ir .. nu tā forši :) .. tā, ka abuss un jūra ir tie varianti, kad var nodoties klausīšanai :)

Ām, par to dabūšanu. Jā, man arī krieviski patīk labāk, un tad nu šīs grāmatas es parasti ņēmu no file.lv .. bet tagad tur ir tikai tādas kā

Как выработать здоровый пофигизм, или 12 шагов к уверенности в себе

LOL, un tādā garā, agrāk gan bija foršas visādas. Bet tad vēl es kaut kad biju uzgājusi krievu portālu, kur viņas varēja forši nolejuplādēt, bet diemžēl tā adrese man kaut kur nebūtībā pazudusi... Tagad paskatījos googlē .. mm, nu ir grūtības atrast "pa brīvu" :) .. paskatīšos vēl un ja uziešu kādu adresi, tad noziņošu. Man ļoti patika P.K. - 11 minūtes klausīties. Ir gan tāda meiteņu grāmata, bet ja gribās, varu aizskaipot vai kaut kā tā :)
moody (moody, SickAndTired)
Re: Nu tajā brīvdienā.. | moody (atbildēt)

otrdien, 29.04.2008 @8:40 pm

Nu tā - mans kompis tagad droš ir pilns ar .rus lapu vīrusiem, bet jāatzīst, ka neko prātīgu tā arī neatradu :/ .. grrr .. pašai arī sagribējās kko foršu, bet nu - jānoklausās to kas mājā savākts :) es nudien varu padalīties ar 2 vonnengūta grāmatām un ta to vienu koelju abooku :)

zini, ja gribās kaut ko sižīgu, tad Kaķa šūpulis, šķiet ir tieši laikā :D .. tās beigas vnk "nogalina" .. ! :)

nu re kā - būšu līdz 21 darbā aiz.sēdējusies! damn. :)
Amnestija un Objektivitāte (kro)
bring it on! - camotbik [ suns ] gmail [ punkts ] com
Amnestija un Objektivitāte (kro)
Paldies, bet no meiteņu grāmatas es laikam atteikšos, bet nu paldies par piedāvājumu. [ kas tur 11 minūtēs var būt labs ? ]