Šī diena vnk pwno! 1: Kā..

ceturtdien, 8.05.2008 @10:46 am

Šī diena vnk pwno!

1: Kā par brīnumu piecēlos laikā, bet nezkāpēc aizsūtiju sms kolēģim par to, ka šodien ņemu brīvu. Pēc 15 min atmožoties iebraucot tajā, ko esmu izdarijis, sāku domāt ko lai sadara?

Pārmetu skatu pāri savam stalim un sapratu, ka te dzīvoju nevis cilvēks bet kāds kumeļš. Pietam vēl tāds konkrēts! Izstaba patiešām atgādina stali, tik siena vietā ir avīzes, vai no sienām noplēstās tapetes.

2: Piezvaniju meitiņai~ un pateicu, ka lai šamā ejot dirst - Nu ko lai saka, varonis bļa.

3: Tākā vakar steigā aizskrēju no darba, esmu aizmirsis tur nike+ connectoru. Tātad skrējiens līdz bezspēkam, cauri trijiem centra parkiem - vērmani, tas kurš pie katedrāles un kongresa parks - un atpakaļ.

+ Ielūkojos spogulī un sapratu, ka es ienīstu reklāmu. Nike krekls, Nike Jaka, Nike šorti, Nike botas, vēl aptrūkas uzvilkt nike truhanus un nike zeķes, Ha, bļa.

Savam maršutam pievienoju FC, jānopērk biļete.

4: Mājas/duša/ielūkošanās leduskapja šīs dienas piedāvājumā

5: FC: Dzelzs Vīrs, bļa.

6: Zobārsts

7: Konstatēju, ka Justīne mani ir pametusi. Neliela škrobe ir, bet principā pofig, man vēl rezervē stāv bodolīno.

Tējas namiņš kopār ar bodolīno.

9: Aiz izmisīgas velmes iečekot rss un meilus, es skraidu apkārt pa kāpņu telpu, cerībā atrast kādu brīvu wifi tīklu.

10: Bērnībā auklīte savācot mani no bērnudārza un aizvedot mājās, uzcepa man 12 pelmeņus, tie bija tik gardi, ka es vēl pat šodien atceros ar kādu baudu es tos ēdu.

Šovakar vēsture atkārtosies! Vakariņas - dubultais pelmeņ ducis.

Tai hallē, kas blakus arena..

ceturtdien, 8.05.2008 @9:20 pm

Tai hallē, kas blakus arena riga, izrādas ir nenormāli lēts baseins, ar tik pat lētu svara zāli. Piem pusgada abonaments(studentu) uz svara zāli, maksā tik Ls 99, bet mēneša(1x nedēļā) abonaments uz baseinu, ar trenaku Ls 12,50