I guess I should've listened.... - viena no briesmiigaakajaam dienaam ir garaam... [entries|archive|friends|userinfo]
Kristuciic

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

viena no briesmiigaakajaam dienaam ir garaam... [26. Jan 2004|23:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sen nebiju taa raudaajusi, kaa shodien... Viss iekshaa saapeeja, bija tik gruuti.. Un tagda shausmiigi saap galva, un acis ir galiigi aizpampushas.. Rodas jautaajums - Vai bija veerts? Vai bija veerts vinja deelj raudaat... Vinjsh mani paarsteidza nesagatavitu, es nebiju gaidiijusi taadus vaardus. Un kaut ko tadu dzirdeet tad, kad tu esi no visas sirsninjas centies kaadam sagaadaat prieku, ir ljoit gruuti. Kadeelj vienmeer es esmu vainiiga.. Es jau nevelos apgalvot, ka nesaprotu vinja shaa laika situaaciju, es zinu, ka vinjam ir gruuti utt., bet vai tas ir attaisnojamus, taa riikoties ar mani???
Briidi, kad es veeleejos doties prom, kadeelj vinjsh mani aizkaveeja, ja tad kad es luudzos kaut vienu vaardu izdzirdeet no vinja mutes vinjsh kluseeja. Es neizprotu vinja riiciibu, kaa var tik mieriigi seedeet un kluseet???
Beigaas man patieshaam palika vinja zheel un es klusiibaa parmetu sev, ka esmu vinju saapinaajusi, bet kursh pazheelos mani, manu saaposho galvinju un acis??Neskaitaamas reizes vinjs ir teicis, ka sevi ir jaaliek pirmajaa vietaa, kadeelj attieciibaa uz vinju es to vienmeer aizmirstu, kadeelj vinja deelj es sevi moku....???
Atbildi nemaz nav jaameklee ilgi... ES VINJU MIILU!!
LinkPačuksti =)

Comments:
[User Picture]
From:[info]bafucis
Date:27. Janvāris 2004 - 15:15
(Link)
/me pazheelo kristu!!! :) njaaa maybe me paarprot maybe nee! bet nju jaa! es gribeetu tev kaa paliidzeet, bet nezinu! bet asaras ir gruuti novaldiit! VAR bet gruuti! (visamz cik nu es zinu) :) daudzi saka ka zeenu delj nav veerts raudaat...bet ja vinjsh tev tieshaam bija miiljsh un (tu raxtiiji) tu miili vinju tad maybe bija pat veerts....ai lab nezinu kaa lai paliidzu, bet taa kaa dariiji noteikti bija pareizi! :)
[User Picture]
From:[info]kristuciic
Date:27. Janvāris 2004 - 17:50

Re: :))

(Link)
Paldies sauliit.... Es jau vakar ar miiljumu salabu, un vis akal bija ok. vienkaarsjhi iekshaa taadaa divaina sajuuta... man vinjs patieshaam ir miiljs un laikam jau bija veerts :))Bet tagad viss ir ok. me akal smaidiiga un laimiga...
[User Picture]
From:[info]bafucis
Date:27. Janvāris 2004 - 18:44

Re: :))

(Link)
uuuuuuuuuuu baigi labi! :))))) man priex, ka tev ir viss ok un tu smaidi! :) super! :) njaa es arii visu laiku smaidu! :DDDDDDD hehe un tikai pateicoties tavam braaliitim! :)))))) hehe
[User Picture]
From:[info]kristuciic
Date:28. Janvāris 2004 - 19:53

Re: :))

(Link)
Jaa man ir traki jauks braaljuks. Nabadzinjsh tagad saslimies... :(