I guess I should've listened.... - [entries|archive|friends|userinfo]
Kristuciic

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[10. Mar 2004|21:02]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Saaku nozeelot, ka esmu nogriezusi matus :/
Galiigi nav gariigais... Shon bija atnaakusi darudzene meegjinaaja pierunaat doties kopaa ar vinju izklaideeties, bet hmm nava speeka.. Riit ZPD aizstaaveeshana, bet man kaut ka galiigi po...
LinkPačuksti =)

Comments:
[User Picture]
From:[info]bafucis
Date:10. Marts 2004 - 21:10
(Link)
euuuuuuuuuuz uzsmaidi! :))) izlasi ko reeciigu! :)))) uztaisi reaali pricheniiti! :) pasties un pasmejies! :))))) iedomaajies ko jautru! piem shodn me treninjaaa apdomaaja visu ko pa dienu sadariiju un reecu visu laiku! :)))) hehe
[User Picture]
From:[info]kristuciic
Date:11. Marts 2004 - 20:16
(Link)
Shodien iisteniibaa baigi labi pavadiiju laiciinju, man taa kaut kaa briizham uznaak besis bet tad pasmejies un ir ok.. :)) Kur tu biji palikiusies a??? =)
[User Picture]
From:[info]bafucis
Date:12. Marts 2004 - 19:25

ui :)

(Link)
njuuu 6dien un 7dien biju igaunijaa - sacensiibaas! so...un kad atbraucu back man nebija kompis jo beigts bija disks :))) bet tagad ar taa laikam retaak raxtiishu vai arii raxtiishu dzejoliishus, jo tas kas ar mani notiek tomeer negribaas visu staastiit! :)) vieniigi iesaki tu vienu veidu kaa iepaziities skolaa ar dzheku kuru nepaziisti un kursh tevi nezin! :)) (maybe zin bet nepaziist) :DDD man viens draugs ieteica pieiet klaat un uzliimeet liimlapinju kur buutu raxtiits "MANS" :)))))))) reeciigi bet me nesaduushojaas (manupraat tas ir muljkjiigi) jo vinjsh ir taads mmm :DDD kluss nosleepumains un ar smukaam aciim! :DDDDDDDDDDDD hehe iesaki vismaz kaadu teemu ar kuru saakt sarunu! jo pieiet parunaaties es vareetu tik nezinu ar ko saakt! :DD vinjsh muusu skolaa ir jauninjais! :)
[User Picture]
From:[info]kristuciic
Date:13. Marts 2004 - 11:04

Re: ui :)

(Link)
Jauninjie jau parasti ljoti priecaajas, ja kaads uzsaak ar vinjiem sarunu.. Ar ko vareetu saakt hmm, es laikam saaktu a to ka jautaatu vai vinjsh ir jauninjais utt. no kuras skolas, meeegjinaatu uzzinaat par vinju vairaak. Un ja cilveeks sapraatiigs tad jau noteikti saruna aizies, bet ja shis paraak kluss tad tik buus jaaliimee lapinja. :))))
[User Picture]
From:[info]bafucis
Date:13. Marts 2004 - 21:03

Re: ui :)

(Link)
hehehe njus es ljooti daudz zinu par vinju! :))) un nesen uzzinaaju ka vinjsh ir kautriigs ar cilveekiem kurus nepaziist! :) hehe ok pa briivlaiku izdomaashu ko dariit! aaa man ir vinja mob numurinjsh tagad! :)