Zinu, neesmu kadu laiku devusi nu nekaadu zinju... MAn klaajas ljoti labi. Kad straadaaju, esmu paaraak nogurusi, lai vispaar sleegtu datoru iekshaa, parasti ielienu vnk gultaa... Sanaak satikt forshus cilveekus. :) Bijaam nedeeljas nogalee Altaussee, sniedzaam tur koncertu,sanaaca diezgan labi. :) Pagaishnedeelj biju uz vienu teaatra izraadi, kuraa speeleeja Maxis ljauno teelu, vinjsh man dauuja biljeti. Bija ljoti interesanti, tikai es nosalu.. tAd vienu vakaru biju pie Clio, eedaam Spagetti-Bolonjezes meercee. Shovakar mees ejam atkal pie Cloi, vinja mums gatavos Aazieshu virtuvi, peec tam dziedaasim Rossini, lasiisim no lapas buus jautri! :D Vinja ir komponiste, iepazinaamies operetes klasee, Vinjas vecaaki ir polji, bet vinja ir dzimusi Kanaadaa. Taa kaa vinja parvalda lieliski anglju, polju un franchu valodas, kaa arii, protams vaacu. Lai gan cik es sapratu, franchu vinja zin daudz sliktaak kaa anglju, jo ir dzimusi tajaa daljaa Kanaadaa, kur runaa angliski.
esmu iedvesmojusi Klaavu iet skriet. :) Tagad skrienam abi kopaa, ja sakriit moshanaas laiks. :) Ljoti priecee tas.
Pati paraleeli darbam iestudeeju jauno programmu jaunajam maaciibu gadam. bez tam 1. septembrii saakas meegjinaajumi Operetei "Fidele Bauer", kuraa man jaadzied tieshi 24 taktis un jaasaka tieshi viens teikums, kursh sastaav tieshi no trim vaariem. :DD Bet cik es sapratu, man buus arii korim jaapaliidz un jaadejo dejas lidz (par dejaam esmu sajuusmaa).. Taa kaa mana pirmaa mikroskopiskaa lominja Operetee saaks tapt ar septembri. :)
Aaaa, jaa, arii Katriina mani uzaicinaaja uz vienu koncertu, kursh bija SUPERIIGS, vinjas draugs speeleeja klavieres un viens tenors un sopraans bija iestudeejushi reaali forshu shovu par teemu Operetes attiistiiba. Nu paarsmeejos! Reaali forshi bija.
Nevaru pierast, ka man nav vairaak garumziimju datoram, Klaavs paarinsteleeja manu datoru, un man tagad vairs nav garumziimju... Ehh... Bet ko tur, galvenais, lai var saprast, ko rakstu. :D
Shodien peedeejaa briivdiena, tad naakoshnedeelj buus viena briiva diena un tad liidz 1. septembrim - nevienas.. Un 1. septembrii saakas meegjinaajumi. hahaha.. taa es te dziivoju, ar maziem atelpas briizhiem.. Bet forshi, kad nav vakaraa jaastraadaa, tad shad tad taapat satiekos ar cilveekiem, kad jaastraadaa vakara mainja, tad pa dienu var paspeet daudz izdariit. :)) Tik, protams, tas ir ljoti nogurdinoshi, jo darbaa jaastaav 8 stundas kaajaas, baigais stress, ja karsts, un tad veel peec tam ja es kaut ko daru, tad naakoshajaa dienaa esmu pusbeigta darbaa... Bet ko tur daudz! es tachu esmu veel jauna, vai ne??
Aaaa, t'as operetes pirmizraade buus manaa dzimshanasdienaa!

Comments