Klausos Walzertraum.. Klāvs būs vēlu šovakar, viņš vienu kori pavada.. :)
Mums jau pavasaris, un ar to līdzi nāk apaukstēšanās. Bet mēs ar Klāvu šogad tikai tā - ķeksīša pēc saslimām, jau esam tikpat kā uz kājām. man šodien vēl brīvdiena, varu visu dienu tējas dzert..
laiks tā skrien, es pat nepamanu...
Gaidu aslēru un Lieni ciemos, esmu jau galvā izdomājusi ekskursijas, kur vedīšu.. man tieši iekrīt brīvlaiks, kad viņas brauc, ja man būs nodarbības, tad tikai vakaros. :) Visu dienu varēšu ar abām dāmām atpūsties. :))
Mācos Vīnes dialektu, sanaķ pārsteidzoši labi, tikai tur, kur garākas rindkopas, tur vēl nesanāk tā plūstoši, bet man jau laiks vēl līdz jūnijam. :)
Esmu sajūsmā par savu jauno darbu!! Līdz šim esmu jau vīnes filharmoniķu izpildījumā Mocarta 41. somfoniju dzirdējusi, kā arī Vīnes simfoniķu izpildījumā Sibēliusa vijoļkoncertu, stravinska baletu un viena austrijas orķestra izpildījumā Holivudas filmu mūziku (pēdējais bija visforšākais, vnk smaids pa visu seju).
Rīt gan netikšu klausīties, bet tas nekas, vēl ļoti daudz koncertu priekšā, kurus varēšu dzirdēt. :)) Jē! Man ļooti patīk šis darbs. :)
No šīsnedēļas beigām sākas UNi.. Un Kons iet jau kā otro nedēļu oficiāli (mēs, operete, protams jau trešo nedēļu darbojamies. bet man TĀ patīk, es varētu vēl un vēl ar iestudējumiem strādāt, man šķiet, nekad nepietiktu...
Gatavojamies koncertam Muzikas biedrībā. man ir diezgan sarešģīta programma, cerams, ka es varēšu sevi labi parādīt.. :)

Nu neliela atskaite no manis beidzot...

Comments

beidzot gan! :)