Žurnāls Draugi Kalendārs Infa par mani citi mani raksti citi mani raksti uz priekšu uz priekšu
Kriksis-S - Vai nav po... / weekend
kriksis_s
[info]kriksis_s
Add to Memories
Tell A Friend
Vai nav po... / weekend
"vai nav po..."

Vai nav po... par to, ko citi raxta, ja veelies lasi, ja nee - nelasi!
Vai nau po... par to, kaa tu raksti, galvenais, ka pasham saprotams!

Sho vietinju es neuzskatu par vietu, kur var visi lasiit manus teiktos vaardus. Ja kaads grib tad lasa, ja nee - nepamana!
Dazhus rakstus iegraamatoju sheit, lai peec kaada laika vareetu pamaniit atshkjiriibas, kuras jau taa ir redzemas, bet tomeer atskatiities pagaatnee un priecaaties - tad bija savaadaaki laiki!

Dusmu uzliesmojumaa!

"weekwnd"

No 5.-dienas - sveetdienai, laiks pavadiits vecpilseetaa, bet mazaak vecpiepilseetaa [rajons]! Kaarteejaa veseliibas uzlaboshana, kura uz doto briidi ir gandriiz pieskaitaama pie - vesels! Jaunu pazinju ieguushana. Veco laiku atminjas ar labas "zaaliites" duumu. "Kebaku" garshas, satura, saatas sajuutas apbriinoshana ["liivu laukumaa" leetaakais alus]. Vecpilseetas veco vietu apciemoshana ["nochnjiks" - alus 0.40Ls visu dienakti + lete, kura vienmeer briiva]. Skolas smeekjeetaaju biedriibas biedru satikshana [Sniedzinjsh un Roziitis]. Sastapshanaas ar cilveekiem, kuri mani vizuaali jauc ar citiem [meenesha laikaa 2.reize - 1.reize - septembra saakumaa 2.reize shajaa weekend'aa]. Doshanaas uz grandiozu saluutu, bet neko no taa neredzeet [pat nedzirdeet]. Tuseeshanaas "Kaljkju Vaartos" [ieeja no 21 gadu vecuma]. Gaazeeta shnjabja iipatniibas [ieteicams atjaukt spirtu ar mineraal-uudeni "mangalji" [gaazeetu], bet ne ar kaadu limonaadi - pretiigi]. Uzprasiishanaas uz kautinjiem [ja tu pac uzprasies, tad iespeeja izkauties ir nieciiga, ja tev - kautinjsh garanteets]. 4 stundas speeleetaa strateegjija [nezinu kaa rakstaas pareizi] [smadzenes darbojas veel]. Domas par to... [maukas ukrainaa uz visu nakti dabuunamas par 10$]. Jauni dzirdeeti staasti, kurus var atstaastiit citiem, ar autora parakstu [labs laika kaveeklis vienatnee, domaajot par to, kaa pasniegt sho staastu].

Rezumee - lieliski pavadiitas briivdienas, atslaabinoties no skolas, rodot jaunas emocijas.

Katru riitu mostos, nezinot, ko dariisu vakaraa [lieliski]

== A.C.K ==

Mūzika: shocking blue - lucy brown is back in town

Comments
From: [info]nymphe Date: 27. Septembris 2005 - 10:47 (Link)
neskatoties uz to ka tu diezgan lieliem burtiem izklaastiji ka lai mees visi ejam dirst ja nesaprotam un neizprotam tavu dziives uztveri gribeeju gan apjautaaties - "tu vislaik dzer?:)"
1 pievienoti komentāri or pievienot komentāru
Profils
kriksis_s
User: [info]kriksis_s
Name: kriksis_s
Kalendārs
Back Septembris 2006
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ieteicams