izspļautie kauliņi
kreisais_kirsis
.:.:..:.:.: ::......
May 2012
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Šodien darbā piebeidzu to, kādēļ mani te nolīga.
Spāņi grib sākt biznesu Latvijā, līdz ar to man vajadzēja noskaidrot, kādas ir visas birokrātiskās procedūras, aizpildīt papīrus par 5 spāņu un 5 lietuviešu speciālistiem, dabūt oficiālus tulkojumus, pārdesmit reižu prasī Spānijas birojam, lai atsūta man PAREIZOS dokumentus, savākt visus parakstus, labot kļūdas un vākt parakstus no jauna. Beidzot viss ir izdarīts, savākts, satulkots, sabāzts aploksnēs un kurjeru gaidošs. Protams, man vēl ir jāseko līdzi būvuzraudzības konkursu iespējām Latvijā, jātulko CV nākotnei. Kad LV apskatīs manis nosūtītos dokumentus, sāksies speciālistu eksaminācija. Un te nu es apjūku. Ar šo pašu procedūru Lietuvā: te ir viens inženieris, kurš zina spāņu valodu. Uz eksāmeniem drīkst ņemt līdzi tulku. Tā nu šis cilvēks ar inženiera zināšanām gāja līdzi kā tulks un nolika visus eksāmenus spāņu vietā.
Un mans šefs kaut kā ieminējās, ka es būšu tas cilvēks Latvijā. Un uz manu argumentēto "EJ TU ZINI KUR, man nav ne laika, ne vēlēšanās, ne darba pienākumos rakstīts, ne vismazākā ideja par to, kā to darīt: likt eksāmenus par inženierzinātņu un Latvijas likumdošanas jautājumiem būvuzraudzības un projektēšanas sfērās" viņš atbildēja ar - tad jau redzēs.
Nu - tad jau redzēs.


Šodien piektā zupas ballīte. Tikko zvanīja arī Ivars. Šis savācis sev 4 meiteņu harēmu un šodien BEIDZOT stūrē mani apciemot. Izskatās, ka būs apmēram 30 cilvēki. Vismaz FB 28 pieteikušies. Zinu, ka būs vēl 3, kas nav peiteikušies. Varbūt kāds atkritīs. Bet ir vēl arī fakts, ka jebkurš var līdzi ņemt nenoteikta skaita draugus. SOUNDS LIKE FUN. Un daudz netīro trauku. Hmm, mums nemaz nav pietiekami daudz trauku. Jebkurā gadījumā patīkams satraukums, lai arī iepriekšējās Zupas Ballītes bija tik kolosālas, ka nav iemeslu domāt, ka kaut kas var notiet greizi. Ja nu vienīgi fakts, ka vietas trūkuma dēļ daļai cilvēku būs jātusē vannas istabā.

Mamma domā, ka man ir slimība ar tendenci iesaistīties attiecībās ar ārzemniekiem. Nu es saku - visi ir cilvēki, visi grib ēst. Kāda atšķirība, kas pasē vai gēnos rakstīts. Bet vispār viņa pārspīlē.

Nekādu lekciju manā dzīvē vairs! Rakstu maģistru. Un uzlaboju savu galda futbola spēlēšanas tehniku un prasmes.


Un gribēju uzdrukāt pamatīgu rakstu par referenduma jautājumu, ko visiem iebāzt nāsī pirms rītdienas, bet kāds mani nobloķējis draugos.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: