kr15h

Rakstīt

Jan. 21., 2007 | 11:32 pm
No:: kr15h

Veselu mūžību neesmu uzšņāpis nevienu sakarīgu rindu. Ja nu vienīgi preses relīzi sev pāris nedēļas atpakaļ. Tas ir slikti. It īpaši tādēļ, ka jāsāk kaut kas rakstīt saistībā ar komiksu. Tas būs stilīgākais feļetons kāds šeit LV jebkad ir ticis uzradīts! Tā kā - beware!

Vēl arvien turpinās mana projekta "365 zīmējumi 365 dienās" noslēguma izstāde Dirty Deal Cafe. Nenormāli atvainojos tiem, kas bija cerējuši apskatīt izstādi sestdien. Sanāca nesaprašanās saistībā ar štellēšanos Jairus koncim. Domādams, ka Jairus uzbruks Dirty Deal Cafe jau sestdienas rītā, darbus noņēmu jau piektdien. Izstādi ir paredzēts atkārtot - ar citiem darba laikiem + apmeklētājiem draudzīgāku ekspozīciju - labāku apgaismojumu, visiem darbu nosaukumiem latviski, varbūt kādu fona mūziku, iespējams pat tēju... Tikai nākamreiz mani varēs sastapt tikai atklāšanā un pirmo kā arī pēdējo izstādes dienu.

Domāju, ka uz otrdienu sataisīšu atkal piespraudītes. Pagājušonedēļ uztaisīju 100 - trīs dienu laikā skaits saruka līdz 0.

Iespējams pasūtīt izdrukas projektā ietvertajām bildēm. Izmērs līdz A3, 250 gr. papīrs, UV laka, orģināls paraksts. Ls 20 / ex. pagaidām.

Jā - un man ir nenormāli daudz zīmējumi, kuri brēc pēc ievietošanas šeit - tai skaitā Džilindžera portrets! Rīt ielikšu!

Un vēl... Pēdējais laiks pārbīdīties uz rijnieks.lv. Jāpiebeidz rindā stāvošie darbi un apmēram martā tas varētu notikt.

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.