Slavas zāle
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, July 21st, 2006

    Time Event
    10:35a
    vot krasota

    Человек, который без ума от своей жены, и человек, который без жены от своего ума (Роман воронежский)
    11:27a
    kaut kur jau šis bija, bet pirmās divas reklāmas ar tetovējumiem aizķēra.
    šodien gan mani daudz kas aizķer. jūs mani vēl redzēsiet!

    http://eggs.net.ua/news/2005/10/6/440.htm
    12:21p
    Praids ir sējis manī auglīgu sēklu. vakar izrunājāmies un arī tagad aizdomājos.
    lūk ko es nasaprotu - nafig viņiem precēties? kāzas taču ir tīra pretējo dzimumu padarīšana. varbūt vajag kaut ko citu izdomāt. kreatīva trūkst? es gan arī uz sitiena nevaru izdomāt, ko lai tādu piedāvā vietā... cik esmu dzirdējis, galvenais āķis ir īpašuma mantošana un stāvēšana blakus slimnīcā. respektīvi, tas ir tas, ko automātiski dabū tie, kas apprecas. varbūt valsts var izštukot kaut ko šajā virzienā. tādu, kas būtu juridiski līdzvērtīgs kāzām, bet tikai sauktos savādāk. manuprāt nemaz nav tik grūti.
    1:19p
    no tā, pavilka mani Praids ;)
    ir viena lieta, ko es nesaprotu homofobu ideoloģijā - geju ģimenēm nevar būt bērni, tas nav normāli, tas nav pareizi, demogrāfija, tiri, piri... demogrāfijas lietu es nesaprotu principā. kāpēc vajag vairāk cilvēkus? turklāt, tas ir iedzīts tik dziļi, ka cilvēki to uztver kā absolūtu patiesību. ir kādam skaidrojums?
    2:48p
    hmmm, šī piektdiena izskatās norakstīta

    interesanti, kādam ir informācija par Ķīnu, kā tur cīnās pret gejiem? šajā gadījumā īsti neiederas pantiņš par bērniem un tradicionālajām ģimenēm. varbūt tur geju pāriem pat ir speciāli pabalsti? kāpēc ne? kārtīgi strādā, nodokļus maksā, bet galvenās problēmas (mazus ķīniešus) nerada.

    << Previous Day 2006/07/21
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba