gribas kaut ko jaunu, MANDRAGORA

« previous entry | next entry »
Sep. 15th, 2013 | 03:27 am

whazzza pekeña saltamontes?

neko, censhos. censhos bút labáka, konkrétáka, tiekties vairák uz pashizaugsmi. same story.
apnikusi nekonkrétíba, apnicis quilombo, apnicis viens un tas pats, vieni un tie pashi cilvéki, bet grúti sevi atdalít no tiem, kas pieaugushi klát. moráli un fiziki.
mája ká una trampa, kas ir forshi utt, pieejamiba un access daudz lietàm, cilvèkiem, tomér yo soy grande un man vajag savu SPACE. MUCHO ESPACIO solo para mi y mi gran yo.
mierígi, tikai es un savas domas, savas filmas un lietas, uzaicinàt kàdu ciemos un neatbildèt nevienam par taviem visitors, nedzirdèt un neredzèt ko nepareizi dara tavi pie àdas pieaugushie. bùt vienumam, nedaít savu espacio ar nevienu, arì ne ar pashu mìljàko, varbùt vienkàrshi sèdèt klusumà , lasìt, dzert kafiju, masturbèt, pìpèt zàli ar sevi vienu un priecaties par sevi.
gribas radìt savu telpu, savu vietu, kas ir kaut kas tikai mans, kur neviens cits nevar neko iebilst, aiztikt manas lietas vai neaiztikt.


gribas kaut ko jaunu. gribas dzìvìgàku dzìvi, (màs aùn ?? SÌ!! dame dame màs)
nu nez... rakstìt bonito nevis shitàdu mèslu (svètdienas rakstu darbi, nevis no rìta un ar baltu kreklu bet ar mellu cepuri, madrugadà, jo kà visiem zinàms man ir problèmas ar rìtiem..)
gribas kaut ko, nezin ko.. Putna pienu.
jaunu múziku, jaunas idejas, jaunas darbìbas, jaunus cilvèkus, jaunus iespaidus e inspiraciones...

africa - radio nova - nova tunes 01

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}