BE NICE OR LEAVE ! - Ko vēlas sievietes.
Novembris 2008
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
Ceturtdiena, 10. Aprīlis 2008 18:26
Ko vēlas sievietes.

Atbilde rakstam.
Tātad. Ko vēlas sievietes?
Ir viegli to visu iedalīt kategorijās un spriest, kā tā un tā ir tāda tipa, bet tā un tā ir savādāka.
Es teiktu, ka katrā sievietē ir kaut kas no visa. Tas ko viņas vēlas ir atkarīgs no vides, kurā viņa dzīvo.
Gribi iepazīt sievieti? Iepazīsties ar viņas vecākiem. Es uzskatu, ka bērns ir vecāku spogulis. Tas ir pierādījies laika gaitā.
Protams, var apgalvot, ka tad var iedalīt arī vecākus dažādās kategorijās. Nākamais "bet"!
Vai tu maz saproti, ka sieviete var būt atkarīga no vīrieša? Tieši tas, kā vīrietis rīkojas, liek rīkoties sievietei.
Šis pats darbojas arī otrā virzienā.
Šie stereotipi par sieviešu kategorijām ir tikai mīts. Nav galējību.
Pateiksi, ka sieviete ir "auksta"? Bieži vien tam ir pavisam veiksmīgs izskaidrojums, tāds, kurš ir tik pašsaprotams. Piemēram, ļoti neveiksmīga mīlestība. Nav tā, ka viņa ir pieradusi būt ledus karaliene. Vienkārši dzīve ir visu tā iekārtojusi. Un to visu var mainīt. Ziniet - globālā sasilšana.
Par sievietēm, kuras strādā. DAUDZ! Kā jūs domājat, vai tas nosit domas no ikdienas problēmām? Teiksiet - karjeristes! Katrs pa savam tiek galā ar savām problēmām. Jā, mūsdienās naudai ir liela nozīme. Tomēr viņa negaida jaunu auto, māju Havaju salās un miljonu bankas kontā. Viņai vissvarīgākais ir tas, ko par naudu nevar nopirkt. Viņas pēdējie veiktie zvani? Vai nu darba darīšanas, vai mammai. Neprasiet kāpēc.
O, jā! Ir tak vēl tādas feministes, kuras nolīdzina vīriešus kā ceļa rullis. Ziniet? Viņas nav tādas. Katrā sievietē ir kas tāds, kas viņu aizraus. Viņas māk gudri runāt un spriedelēt, par to ko TU neesi izdarījis, bet vai tam ir nozīme?

Es jau atkal esmu iebraucis kategorijās. Kāpēc sievietes krāsojas, jo viņām tas ir svarīgi. Viņām patīk patikt sev. Viņas nemēģina ar to izpatikt vīriešiem. Galvenais pieņemt tādu, kāda viņa ir. Arī bez kosmētikas. Iemīlas izskatā, bet mīl iekšējo pasauli.
Tomēr ko vēlas sieviete? Es te esmu gari un plaši runājis, bet neesmu nonācis pie kopsaucēja. Viņa vēlas labāku dzīvi. Kas ir labāka dzīve? To jūs pajautājiet viņai pašai. Daža gribēs materiālas vērtības, dažai pietiks ar mazumiņu. Tomēr jāatceras, ka sievietes nedomā tikai par sevi. Viņas domā arī par vīriešiem. It īpaši saviem vīriešiem. Kad viņas saka - vienalga - neticiet. Viņas nekad nav vienaldzīgas. Sievietēm ir daudz labāk atīstīta emocionālā pasaule.
Tātad. Sievietei svarīgas ir viņas emocijas. Gādājiet, lai viņas ir laimīgas, jo nekā labāka šajā pasaulē nav.

pic

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend