***

« previous entry | next entry »
6.. Apr. 2024 | 09:20 pm
Skan: Talking Heads - Little Creatures

Man vispār jau pusgadu ir smieklīgakais darbs ever. Reizi nedēļā dodos uz atkritumu šķirošanas poligonu un remontēju izmesto elektrotehniku, jo eiropa tagad zaļa. Tas ir lielisks veids kā minimāli patērējot laiku spēju nodrošināt visu nepieciešamo, lai izdzīvotu šajā sapuvušajā kapitālismā. Piektdaļslodze, lol. Un saņemu virs minimālās, lol.

Vēl traki ir redzēt cik tā sabiedrība ir debīla un kas tiek izmests kādu iemeslu dēļ. Piemēram izmesti 40 trīs vienā tosteri, jo nav pareiza komplektācija. Maināmo vafeļu, siermaižu un panini virsmu vietā iekomplektēts divi siermaižu un viens vafeļu, bet katram citādākā random secībā. Dažiem divi vafeļu, citiem divi siera. Ko darīt lai atrisināto šo šķirošanas problēmu un laistu tirgū šos 40 jaunos tosterus iepakojumā? Jā, tieši tā. nodot utilizācijā. Konformistu aitas.

caļvedis | aplēst | Add to Memories


Comments {3}

ieraksts

(bez virsraksta)

from: [info]ieraksts
date: 6.. Apr. 2024 - 11:19 pm
caļvedis

wow

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: svešinieks
date: 12.. Apr. 2024 - 02:33 am
caļvedis

Tu pie šī darba nonāci no tava un biedru hobija (vai kā nu varētu definēt to ko jūs sporādiski darījāt pērnvasar)?

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: svešinieks
date: 12.. Apr. 2024 - 02:42 am
caļvedis

Grīnvašings nenoliedzami kļūst arvien komiskāks, nu jau pat ikviena minerālūdens pudele, sulas paka un alus bundža bļauj cik viņa zaļa un zerowaste. Tikmēr zem katra krūma mētājas salti, vidējais latvietis pērk jaunu ikea dīvānu un met prom veco reizi pāris gados, bet telefonam-flagmanim nomainīt ekrānu nozīmē pārlikt veco pamatplati jaunā ekrāna-korpusa-vēl-visādu-sīkumu asemblijā.

Atbildēt