Seek and destroy - Tas, ko tu domā, ir tas, kas tu esi

About Tas, ko tu domā, ir tas, kas tu esi

Previous Entry Tas, ko tu domā, ir tas, kas tu esi19. Mar 2008 @ 00:15 Next Entry
Ikvakara apgaita internetā iegrozīja manas domas feminisma virzienā.

Vispirms šis te:
http://bash.org/?843987

Pēc tam:
http://www.tvnet.lv/women/life/buduars/article.php?id=5090923

Šī raksta lielākā problēma ir mēģinājums nodzīt temperatūru, sasedzot bērnu ar siltu segu. Tā vietā, lai piedāvātu apspiestajām mājsaimniecēm pamēģināt atrast savu personību, tiek piedāvāta vēl viena porcelāna kurpīte, kurā pamēģināt iemaukties - seksuālā atvērtība.

Libertīnisms rodas no pašvērtības apziņas un vienaldzības pret sabiedrības viedokli. Šeit tas tiek ierobežots līdz politkorektajam "dažādas pozas un vietas", kas nu jau ir padarīts par obligāto deviāciju 1984 "You have to do what you have to do" stilā, un to mēģina iebarot sievietēm, kurām ir gana zema pašapziņa, lai viņas uzskatītu, ka ir nepieciešams sevī mainīt, un gana naivas, lai ticētu visam, kas ir rakstīts izmantojot burtus.

Esot vērts pacensties. Pacensties padarīt sevi par cilvēku, kāds tu neesi - brīvu cilvēku? Jūs varat darīt, ko gribat, bet es nu došos tikt sista ar beisbola vāli.
(Piekrītu)
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: 19. Marts 2008 - 03:09
(Link)
hei, viņi aizmirsa, ka mīļākajai nav visu to papildus pienākumu (bērni, virtuve utt.), un pat, ja viņa ir precējusies, un viņai tomēr ir, tad jebkurā gadījumā ir daudz vnk būt izdomas bagātai un smukai, ja tas vecis ir jāredz dažas h nedēļā nevis katru dienu.
Lai cik ļoti man patiktu patikt, es tomēr nebūtu spējīga būt vienmēr ideālā (?!) formā. Un tur tas ir pasniegts tā, it kā "mīļākās rūpētos par sevi, bet sievas noteikti nē". Whatever.
Katrs dzīvo kā grib. Vai kā sanāk.
From:[info]ziedaugu_elfs
Date: 19. Marts 2008 - 23:31
(Link)
Iedzersim par ideālām mīļākajām!
(Piekrītu)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba