Seek and destroy -

About  

Previous Entry 7. Sep 2007 @ 14:08 Next Entry
es tevi atkarošu
eksistencei un varām


es tevi iekarošu
ar durstīgām smilgām un skarām

es tevi izkarošu
ar bezmiega naktīm garām

lai dzīve tev nepaiet garām

Klāvs Elsbergs.

Man ir iepatikusies Babyshambles dziesma "Fuck Forever" gan mūzikas, gan arī atmosfēras dēļ. Tajā ir viss, ko izmanto par fonu amerikāņu koledžas komēdijās - alkoholisms, brīvība un sekss.
Narkomāniskās rokzvaigznes, daudzas filmas un gandrīz visa veida māksla rada neizsakāmi interesantas dzīves simulakru. Dzīves, kuras nav un nebūs.
Iespējams un cerams, ka īstenais interesantums ir meklējams vietās, kuras nav trendy un stylish. Un galu galā - pašdestrukcija un ciešanas ir interesantas tikai tad, ja tas nenotiek ar tevi.
Bet dziesma vienalga ir jauka.
(Piekrītu)
[User Picture Icon]
From:[info]virus
Date: 7. Septembris 2007 - 18:48
(Link)
Dažreiz ciešanu un pašdestrukcijas procesā cilvēks izmainās, kļūst gudrāks, tā teikt. Un šai jaunajai personībai kā visām ir izteikts izdzīvošanas instinkts. Tas nozīmē, ka viņa uzskatīs sevis rašanos un rašanās procesu par labu lietu. Pretējā gadījumā viņa pārveidotos atpakaļ par veco personību vai nebūtu radusies vispār. Un līdz ar rašanās procesu personība uzskatīs arī ciešanas par labām esam, jo tās viņu radīja.
Kas tevi nenogalinās, padarīs stiprāku. Un ja vien mēs nevannojamies svētlaimes mākonī, spēkam ir nozīme. Tas palielina izredzes kādreiz vannoties :D

Tad kad lielākā daļa vietu būs stilīgas, par stilīgām sāks uzskatīt parastās vietas tieši to nestilīguma dēļ. Bet tas tik drīz nenotiks.

Bet dziesma ir jauka.
(Piekrītu)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba