I won't worry my life away

May 20th, 2008

10:35 pm - Aleine in Bonn LXXIII

sen nekas nav rakstīts, bet tas tikai nozīmē, ka man iet labi!!

griķi iet uz beigām.. man griķu piena zupiņu tiešām pietrūks ;(

bet šodien bija mana uzvaras stunda Bonnas universitātes politikas maģistra studentu vidū. šodien, univeristātes galvenās ēkas ceturtajā konferenču zālē es vāciešiem parādīju, ko nozīmē būt par feministi! :D proti, ANO priekšmeta ietvaros es vadīju lekciju par UNIFEM un sieviešu tiešibu aizstāvību ANO. pēc manas prezentācijas 4 puiši atstāja zāli, jo nevēlējās piedalīties diskusijās, bet pārējie beidozt saprata, ka feministes nav sievietes, kas nemazgājas, grib nogalināt vīriešus vai pakļaut tos sev kā vergus. par to prieks. pasniedzējs bija sajūsmā, jop, portams, neviens līdz šim viņa lekcijās ANO no šī viedokļa nav pētījis.

esmu ieskrējusies ar vēsturiskoo filmu skatīšanos. vispirms abas Elizabetes, bet, tgd jau iet vaļā Amerikas zelta laiku kīno - Breakfast at tiffany's, casablanca. rietumu frontē bez pārmaiņām, šķiet ir sarakstā nākamā. vēl plānoju jauno Sex and the city. gribās kko vieglu arī.


iet varen jauki, Minhene bija fantastiska, dzīvē redzēts daudz, daudz Rubensa, Dīrera, van der Veidena un citu flāmu klasiķu. eh... skaisti
Powered by Sviesta Ciba