Ķērpis' Journal
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Thursday, February 19th, 2009

Time:2:08 pm.
Nez vai manā vircas bedrītē arī kādreriz saule iespīdēs?

Pašlaik ir sajūtā, ka uz katru manu mēģinājumu pabāzt ārā galvu, kāds zibenīgi ar izpalīdzīgu sejas izteiksmi piebrauc ar asfaltrulli un pieblietē mani stingri jo stingri atpakaļ.
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Time:4:23 pm.
Es it kā saņēmos, un aizskrēju uz masāžu.
Bet, kad masāžists apjautājās, kā ar veselību. Un teica, ka neko darīt, man esot ļoti problemātiska mugura un noskaitīja visas manas muguras problēmas, asimetriju ieskaitot, es sapratu, ka ne tikai tas viss man ir un traucē dzīvot, tas jau sen ir arī saredzams.

Un tā nu sajuzdamies vecs, slims un sasodīti skumjš, es realizēju droši vien komiskāko iespējamo skatu masāžas kabinetā - pa to caurumu, kas atstāts sejai, pakšķinot uz grīdas asaras. Un neko es tur nevarēju izdarīt, jo ar rokām tā īsti klāt netiku sejai, un arī atzīties masāžistei savās nodarbēs negribējās gan. Tad no tā skata nobijies, es tā kā aprāvos, bet masāžas rezultātā sakratīts, dabūju vien noskatīties veselu pakpakpak sēriju.
Process pierimās, vien masāžistam mani kaut kādos kakla punktos nogrābjot tik sāpīgi, ka ar visu masāžas galdu aiz sāpēm biju pie griestiem.
Comments: Add Your Own.

Time:5:19 pm.
Man gan liekas, ka, ja kāds ir ļoti sagribējis zīli rokā un medni kokā, tad gluži nevilšus var palikt pavisam bez nekā
Comments: Read 1 or Add Your Own.

Time:7:24 pm.
Jau tad, kad masieris nogrāba aiz kakla, zināju, ka sāpēs galva.
Kas, protams, tieši tā arī ir.

Nez, kas tajā organismā īsti notiek, ka jelkāda muguras pabakstīšana jau izsauc galvassāpes. Pilnīgi jāmeklē informācija. Nervi, asinsvadi? Un kāpēc citiem tik traki nav? Ka tas, ka kaķis pa nakti atņēmis spilvenu, nenozīmē, ka sāpēc galva, bet man gan tieši to tas nozīmē.
Comments: Add Your Own.

Ķērpis' Journal

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.