Ķērpis' Journal
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Thursday, January 29th, 2009

Time:12:21 pm.
No bezgalīgajiem ierakstiem par savu veselību pāriešu pie kaķa veselības :)))
Nu, labi jau ka aiznesu pie ārsta, lai gan nekas jau nav zināms. Protams, ka nabagam ir vēders ciet, bet nav zināms, kāpēc. Manu pieņēmumu par matiem akceptēja. Redzēs, kā tālāk ies.
Teica mājās novākt visus maisiņus, diegus, striķus utt. Brīnijās, kā kaķis pie matiem ticis. Bet mums dzīvoklī 4 mataiņi. Tie mati ir visur. Plus tur vēl ir bardaks un ļoti daudzkas ir uz grīdas nevis skapī (jo skapja ta nav). Visus aizkaktus iztīrīt, lai tur nav neviens mats, man šķiet neiespējamā misija.
Āra kaķi taču ne tādus vien striķus, pūkas un ko tik vēl nesavāc un nekas - dzīvo veseli. Vajadzēja tomēr tādu kārtīgu pagalma minku paņemt nevis te kaut kādu slaido dāmīti. Bet ko lai dara, ka gribājās slaido dāmīti...
Varēsim visi mājās matu tīkliņus valkāt :)))
Ā, un vēl izrādās nevarot mainīt barību. Kādu konservu dodot, tāds jādodot. Viņam taču pieriebsies.
Comments: Read 20 or Add Your Own.

Time:3:35 pm.
Āāāāā. Man ir jābrauc uz Keniju vai kur nu mani pasūtīja ne jau valdības dēļ, bet klimata.
Mani, vecu cilvēku, beidz nost tas mitrums. Ir tik pretīgi, ja sāp visi kauli, īpaši kreisā kāja, nu jau trīs dienas, tik pietiekami, ka ne par ko citu nedomāju un apsveru pretsāpju tablešu dzeršanu
Comments: Read 2 or Add Your Own.

Time:4:43 pm.
Nu skleroze mana! Izvelku papīrus, lai safoķētu analīžu rezultātus. Un tur piesprausta lapiņa ar kaut ko tml. kaut kas + kaut kas 1 tablete trīs reizes dienā.
Es apzinīgi esmu nopircis D vitamīnu, kuru cenšos kaut cik apzinīgi dzert. Un neko neatceros, ka vēl kaut kas man ir teikts. Galvā galīgs tukšums.
Comments: Read 4 or Add Your Own.

Ķērpis' Journal

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.