Ķērpis' Journal
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Saturday, September 20th, 2008

Time:1:51 am.
Un pie visām ķezām vēl man tik trūka izkristalizēties apjausmai, ka arī manas attiecības ir liekamas pie "nožēlojamajām attiecībām". Nu, ne kā tās, par kurām padomāju, priekš kam cilvēkam tādas vajadzīgas. Bet. Ir ļoti daudz kas, ar ko samierināties neesmu ar mieru.

Un es tā biju atsākusi uzticēties.

Un es to arī ņēmu vērā, domādams par savas dzīves mainīšanu. (Pats vainīgs, uz citiem jau nu nevajadzētu paļauties, tas arī nav pareizi. Bet tāda aizmugures sajūta dod drošības sajūtu. Bet, ja aizmugure sāk izrādīties spēcīga kā vārīts spageti..)

Vispirms veselība. Tad vēl šis. Tā arī palikšu, kur esmu, čibinoties pa papīriem valsts iestādēs, jo nu man tā īsti spēka nepietiks. Un drosmes. Tā jau man vispār 2 pilieni vien ir, tie jau ātri izkūp gaisā.
Comments: Read 6 or Add Your Own.

Time:3:18 pm.
"Dokumentālā filma" par austrumu robežas izbūvi izskatās pēc tādas normālas pasūtījuma dokumentālās filmiņas. Nē, nu Gulbi es tik tiešām aizstāvēt netaisos - vēl pretīgāku ministru redzējis neesmu. Un gudrs jau arī necik nav nekad bijis. Bet nu atspoguļot tos otrus tik cēlus... ir vairāk nekā smieklīgi
Comments: Add Your Own.

Ķērpis' Journal

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.