Fortūna soļo man līdzās! - Jauna deva dzīvesprieka [entries|archive|friends|userinfo]
*kikuracijs*

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jauna deva dzīvesprieka [Aug. 17th, 2009|05:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Brīvdienās bijām uz atrakciju parku Walibi World. Pavizinājāmies 6 dažādos amerikāņu kalniņos (foršākajos pat vairākas reizes) un vēl citās labās atrakcijās. Iespaidīgākie no kalniņiem bija divi:
1)Goliath - ātrākais, stāvākais, augstākais un kāds tur vēl ne kalniņš visā Beneluxā ar 160km/h (jāsaka, ka ātrumu patiešām jūt :)) un
2) Xpress, kur Tevi "izšauj" uz trases (sasniedzot 0-2sekundēs 95km/h), un tad sākas pats kaniņš.
Varen forša un arī iepriekš neredzēta bija mūsu pirmā atrakcija Splash battle, kuru ir grūti aprakstīt, bet tā ir jāizmēģina. It īpaši karstā dienā - ļoti atvēsinoši, jo pēc tam diez vai būs palikusi kāda sausa vietiņa..:), un tad jau var doties uz citām atrakcijām!
Jāsaka, ka vienalga kurais pēc kārtas nobrauciens vai kāda atrakcija tā nebūtu, man vienmēr tas liekas aizraujoši, brīnumaini un straujāk pukst sirds :)
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]violets_t
Date:August 17th, 2009 - 11:03 pm
(Link)
ooo, es arī šitādā ātrā traucos un ne vella neatceros, jo acis nedabūju vaļā :D
un vēl mans vislabākais un varonīgākais brauciens bija ar verķi, kas papriekš uzžužina augstu augstu, tad liek pakarāties pāris sekundes uz malas (tālākais ceļš 90grādu lenķī uz leju) ar galvu jau mazliet uz leju(un uz bruģa izveidots uzraksts "don't look down!") un tad taisni triec iekšā pazemē..oouuu jjjeee....