July 6th, 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:57 pm
Sapnis sastāvēja no maziem papagailīšiem, kurus baroju ar graudiem un avota ūdeni, un no mammas, kas pārmeta man, ka un kā es dzīvoju - pamostoties bija valgas acis un skumji vaibsti.
Tikko: uz virtuves palodzes bija uzrāpies kaimiņu kaķis, kssksskssss. Lohs, visulaiku stresoja, domādams, kā tikt lejā,- es pēc acīm nolasīju. Skatīšos Haroldu un Maudi, iešu vannā ar sāli, ģērbšos džinsās un krūšturī, braukšu uz Madonu, kur pukstēs Sintētiskā sirds un apziņa, ka jālieto dopings. Youth of Death.
Current Music: earth live @ hex

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]the_orchids
Date:July 6th, 2007 - 07:41 pm
(Link)
tu,pizdjec,lasinas nopirki?
slušaj,mans sapnis sastāvēja no tā,ka es ar savu acuraugu gulēju istabā, kad pēkšni logā ar knābjiem sāka triekties kaijas,kas izskatījās pēc pelikāniem.viņas izdolbīja knābja diametra caurumus un centās ieurbties iekšā,lai nogalinātu mūs.bet viņas tā arā palika iestrāgušas kā mieti tajā logā ar saviem pelikāna knabjiem,kuces.
[User Picture]
From:[info]khrshnot
Date:July 7th, 2007 - 08:26 pm
(Link)
nē, džīnas apspīlētas.
mamma tikko teica, ka tavs sapnis nozīmē kaut kādu nelaimi tuvojamies..
[User Picture]
From:[info]the_orchids
Date:July 9th, 2007 - 05:04 pm
(Link)
pēdējā laikā miegs man sagādā dažādus pārsteigumus.sapņi ir vienkārši visas pasaules gļuku gļuks.un tad vēl tas mirklis,kad es sajutos kā Emīlija Rouza naktī.nu pizģec..es vispār am going crazy.
Purrr purrr.. -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info


> Go to Top
Sviesta Ciba