July 7th, 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:23 am
Fascinē tā LU. Ja ir iespēja maksāt, tad ir pofig, ka pēc savām humanitārajām bakalaura studijām tu izdomā turpināt maģistrantūru EVF projektu vadībniekos. Precizējot (manā gadījumā)- no teologa uz (biznesa) projektu vadītāju. Bet oficiālās prasības ir sekojošas:
Iepriekšējā izglītība: 1) bakalaura grāds vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vai tai pielīdzināma augstākā izglītība ekonomikā, vadībzinātnē vai citās sociālo zinātņu nozarēs; 2) bakalaura grāds vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vai tai pielīdzināma augstākā izglītība radniecīgo zinātņu nozarēs: matemātikā, datorzinātnē, informācijas tehnoloģijās vai inženierzinātnē un pamatstudiju programmā apgūts studiju kurss vadībzinātņu vai ekonomikas pamatos (2 kredītpunkti); 3) bakalaura grāds vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vai tai pielīdzināma augstākā izglītība citās zinātņu nozarēs un ne mazāk kā 2 gadu darba pieredze projektu vadīšanas jomā.


Vēl, novirzoties no konkrētās izglītības tēmas uz vispārīgo izglītotību: nevaru ciest tos debīlos opozicionālos jokus par vīriešiem un sievietēm, kas nereti parādās dažādu cilvēku draugiem.lv dienasgrāmatās. dažiem piemīt azarts tādus mēslus meklēt internetā un tad pārkopēt savos profilos, bet paņemt palasīt kaut ko vismaz no prastajām psiholoģijas grāmatelēm (stereotipu izvērtēšanas labad) - pagrūti.

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]blutzeuge
Date:July 7th, 2010 - 10:38 am
(Link)
tad tu tajā EVF netiec, vai kā?
[User Picture]
From:[info]khrshnot
Date:July 7th, 2010 - 11:24 pm
(Link)
tieku :)

[User Picture]
From:[info]khrshnot
Date:July 7th, 2010 - 11:26 pm
(Link)
tur jau tas prikols, ka - ja maksā, tad esi laipni lūgts (lai arī kāds būtu zināšanu pamats)
Purrr purrr.. -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info


> Go to Top
Sviesta Ciba